Нагородження «Золотою Зіркою» Героя Українського Народу Казмірчу́ка Анато́лія

18 жовтня 2022, 15:09
Власник сторінки
0
53

Нагородження «Золотою Зіркою» Героя Українського Народу Казмірчу́ка Анато́лія Петро́вича

Голова ВСГО «Народна Рада» України, Академік та Перший Віце-Президент Академії економічних наук України, Доктор економічних наук, Кандидат медичних наук - Пешко Анатолій Володимирович нагородив Казмірчу́ка Анато́лія Петро́вича – українського військового лікаря, начальника Національного військово-медичного клінічного центру «ГВКГ»Заслуженого лікаря Українидоктора медичних науклауреата Державної премії України в галузі науки і технікилауреата премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологійгенерал-майора медичної служби -Золотою ЗіркоюГероя Українського Народу за самовіддану, жертвенну працю яка зберегла десятки тисяч життів українських воїнів, Героїв - захисників  Вітчизни.  

Щира вдячність і повага Вам,  шановний Анатолію Петровичу,  за Ваш неоціненний вклад в збереження людської долі  для багатьох наших братів, сестер, батьків – всіх хто став на захист рідної Української Землі.   

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.