“Оружейний барон” московської церкви

21 грудня 2021, 12:54
Власник сторінки
0
946
“Оружейний барон” московської церкви

Сьогодні з’явилась інформація щодо «діяльності» священнослужителя представництва Російської православної церкви в Україні, пов’язаної з розповсюдженням серед мирян подарунків до свят у вигляді зброї.

Сьогодні з’явилась інформація щодо «діяльності» священнослужителя представництва Російської православної церкви в Україні, пов’язаної з розповсюдженням серед мирян подарунків до свят у вигляді зброї, у тому числі, для безшумної стрільби! та боєприпасів. Так би мовити, забезпечував засобами для безшумного прощення гріхів.

«Героєм» нашого часу виявився 39-річний священик із села Плюти Броварського району Назар Петранюк, який «веде службу» в місцевому храмі Петра і Павла та у вільний від «роботи» час займався озброєнням пастви вогнепальною зброєю.

Як свідчать надійні джерела, релігійний діяч отець Назар наближений до керівництва «істєнной і канонической» церкви Московського Патріархату та частий гість Києво-Печерської Лаври.

Зі слів очевидців, у ході затримання, яке відбулося після реалізації чергової партії подарунків, у житлі та автівці священика правоохоронці знайшли документи та цілий арсенал зброї. Виникає питання, до чого готувався батюшка та звідки стільки радості? Можливо керівництво РПЦ споряджає своїх «співробітників» для захисту вірян?

У той же час, що з цього приводу може пояснити керівництво так званого Українсько-Московитського патріархату, чи як завжди промовчить і буде вважати, що паства все пробачить та забуде?

Залишається незрозумілим кому ж вони «служать», народу України, який вже сьомий рік захищає Українські території від загарбника, чи вже готується до приходу «раднова рускава народа»???

Сподіваємось що найближчим часом вказаний батюшка стане новим духівником в одному з виправних закладів, благо прихильників у нього там багато!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: религия,РПЦ МП
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.