Омельченко відчитав Кличка за “ганьбу з мостами” та підтримку Януковича

26 жовтня 2021, 11:13
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
103

Колишній столичний градоначальник Олександр Омельченко форменно відчитав нинішнього мера Віталія Кличка за “ганьбу з мостами” та підтримку Януковича. Зробив він це у великому та відвертому інтерв'ю телеграм-каналу Київ Влада.



Взагалі Віталію Володимировичу дісталося горіхи від його попередника. І через те, що жодної станції метро не збудував. І за те, що з Януковичем місто дерибанило. І через те, що старі мости довів до жахливого стану, а нові не може добудувати.


Але, як кажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Тому наводжу вибрані місця з бенефісу Сан Санича. Насолоджуйтесь!



“А Київ без метрополітену неможливий. А велодоріжки, які вигадав великий діяч Кличка – ну, ви розумієте, що це сміх”.


“Починали розробляти генеральний план за влади Черновецького, потім Попова, потім Кличка 7 років – і в результаті генерального плану розвитку міста Києва на сьогодні немає. 2021 рік. А той – по 2020-й. Але в законі написано, що якщо нового генерального плану не прийнято, то працює старий. І термінів не вказано. Чи вигідно це Кличку, який продовжує історію Януковича та Лавриновича з 2010 року? Він повністю підтримував цю владу. Голосував разом із нею, ліквідував райони. Закон «Про Київ» погрожували разом із нею. Чи йому це зручно? Так”.


“А подивіться, що робиться – яка ганьба із цими мостами. 2006 року, Денис, 80% готовність мосту з Подолу на Троєщину. Моя влада – не говоритиму, що це я – яку я очолював, 80% була готовність. 7 років Кличко обіцяє пустити метро на Троєщину. Мільярди розкрадено грошей. «Розбазарено» – я скажу, бо не тільки розкрадено, а «розбазарено» – це «не по-господарськи використано». Ціни на матеріали за цей час зросли подвійно-втричі. Наразі конструкції все розкрили. Кольоровий металобрухт весь розікрали, двигуни все покрали, ротори, приводи. Навіть вже почали вирізувати металоконструкції. І ось Кличко обіцяв 2019… 2020… 2021. А тепер – ні в якому. Знаєте, чим усе скінчиться? Зніме чергового директора. Як за генплан, провалений з його прямої вини. Ще одного свого заступника зніме. У нього є когось знімати, до речі! Ви знаєте, що має 15 заступників?”
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Виталий Кличко,Олександр Омельченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.