“Рєшала” Кличка Романюк проводить час з заступником прокурора Києва Кравцем

23 вересня 2021, 20:53
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
84

Соратник мера Києва Віталія Кличка Роман Романюк з'являється на публіці з заступником прокурора столиці Олександром Кравцем.

Прочитав в мережі, що цю парочку вчора бачили на матчі за Суперкубок України, де зійшлися Динамо і Шахтар. Мої джерела підтверджують, що все так і було. Хоча насправді їх могли бачити багато, так як хлопці і не намагалися ховатися. В урядовій ложі на очах у всіх спокійно пили і навіть обнімалися.

Найцікавіше тут якраз в тому, що Романюк - головний “рєшала” Кличка по правоохоронних органах. І тепер стає гранично ясно, чому столична прокуратура так не поспішає в розслідуванні справ щодо корупції у КМДА і на комунальних підприємствах.

Дуже цікаво було б почути з цього приводу коментарі глави Прокуратури Києва Олега Кіпера і генерального прокурора Ірини Венедиктової. Тому що ніжна дружба їхнього підлеглого Кравця з подільником Кличко Романюком - це явний конфлікт інтересів. З огляду на ту купу кримінальних справ, які прокуратура розслідує щодо столичних чиновників.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.