Наближені до Кличко і ЄС змагаються за пост голови Департаменту транспорту КМДА

02 липня 2021, 11:12
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
1
155

У столичних чиновників Кличко і фракції "Євросолідарність" стартували перегони за "хлібну" посаду директора Департаменту транспорту КМДА


Кожен хоче поставити свою людину, щоб потоки бюджетних грошей йшли в кишеню саме йому.

Від ЄС у цих перегонах верховодить Костянтин Усов, один із заступників Кличка з транспорту. Усову вигідно поставити свою людину, щоб взяти під контроль і курувати всі транспортні потоки столиці. А не сидіти на "дрібному прайсі", який, всупереч обіцянкам Порошенка ще під час виборів, в результаті підкинули йому Кличко з Комарницьким.

Наступна група претендентів на посаду – заступник Кличка Густєлєв і скандальний забудовник Комарницький. Їм вигідно поставити свою людину на голову Департаменту, оскільки першому важливо не втратити потік "чорного налу" і залишитися при посаді головного транспортника столиці. Другому – отримати додаткову можливість "пиляти" бюджет.

Цікаво, що перший заступник Кличка – Микола Поворозник – веде тут свою окрему гру. І готується представити свого претендента на пост голови Транспортного департаменту.

Річ у тому, що Поворозник уявив себе важливою фігурою, і хоче "посунути" Густєлєва. І за першої зручної нагоди зробить це. Сан Санич, прорахувавши ходи наперед, заручився підтримкою самого Комарницького.

Тому, панове, робимо ставки. Але ситуація в будь-якому разі плачевна. Будь-який з цих кандидатів "вириває" посаду, просто для того, щоб розкрадати бюджетні гроші для своєї групи впливу, а не працювати на благо киян.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Киев,коррупция,Виталий Кличко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.