Через Кличка кияни стоять в кілометрових чергах по вакцину.

07 червня 2021, 10:29
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
29

Кличко не зміг організувати процес вакцинації в Києві, поставивши під загрозу здоров'я людей . Реально, ще кілька місяців тому, кияни були на боці київського голови , і чекали від міста вакцинації.

На виході – реальна катастрофа для киян , для того, щоб це зрозуміти, достатньо подивитися на кілометрові черги в єдиний в місті центр масової вакцинації від COVID-19.
Багато хто приходить туди в 5 ранку, щоб зайняти чергу. У деяких просто не витримують нерви і вони йдуть, не в силах терпіти це знущання.
Крім того, ці черги є ідеальним середовищем для поширення коронавіруса.
Тобто, багато хто може прийти, постояти в черзі, не отримати вакцини, але в підсумку отримати позитивний тест на коронавірус, хапонути реальної загрози замість порятунку.
Вся ця вакханалія з центром вакцинації на МВЦ є черговим підтвердженням тотальної некомпетентності київського мера. Віталій Володимирович уміє тільки пиляти міського бюджету зі своїми друзями.
На жаль, турбота про життя і здоров'я киян не входить в сферу його інтересів. Йому більше цікавий піар, адже дуже просто розповісти на брифінгу про те, що ми відкрили центр вакцинації.
Але набагато складніше грамотно організувати його нормальну роботу і не піддавати людей ризику.
І це при тому, що Києву виділили вакцину, яка була завезена центральною владою, хоча Кличко з січня розповідає про те, що ось-ось домовитися щодо мільйона доз для киян. Але, як бачимо, це теж всього лише піар.
Чому мер не подумав про те, що, напевно, потрібно відкрити подібні центри в декількох районах столиці, щоб не змушувати людей годинами стояти в чергах? Київ - велике місто, це було б логічно.
Фінал можна присвятити корупції Кличка, яка з'їдає все міські ресурси - їх просто не залишається на нормальну організацію процесу вакцинації, як і на інше - можна згадати мости, дороги в спальних районах, пробки, забруднення повітря . Якщо ми хочемо Європи-ми повинні вимагати Європи від нашої, рідної, міської влади, інші локації нехай вимагають у своєї. Але це наше місто , це наш податки, це наш міський голова , і він врешті перед нами звітує!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.