Силовикам нарешті вдалося викрити безпрецендентну корупційну сітку мера Кличка

20 травня 2021, 08:31
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
125

Вона як кроляча нора веде спочатку до різноманітних комунальних підприємств та департаментів КМДА, а потім, можливо, і до кабінету самого Віталія Володимировича.

Силовикам нарешті вдалося викрити безпрецендентну корупційну сітку мера Кличка у Києві. 

Погодьтеся, наступ правоохоронців на київських корупціонерів є доволі позитивним прецедентом для України, адже це може запустити процес очищення влади по всій країні.

За сім років керування столицею Кличко перетворив її на справжній бантустан, в якому панує тотальний безлад та масштабна корупція. Його корумповані заступники типу Поворозника, Густєлєва та Оленича зухвало плюють на закони та на очах у всіх пилять міський бюджет, але вони вже “на карандаші” у силовиків.

Також не слід забувати про тих, хто винен у тому, що столицю безжально забудовують новими ЖК - за це відповідають безпосередньо керманичі архітектурного департаменту Свістунов і Тацій.

Окремою вишенкою на торті є обшуки у фірмах-підрядниках, які пов‘язані зі “смотрящим” Комарницьким, який, до речі, почав дерибанити столицю ще за часів Черновецького, тобто це дуже досвідчений схематозник. І те, що прийшли до самого кума і “гаманця” Кличка Палатного - теж показово.

Тут ще варто звернути вашу увагу на дуже дивну поведінку Віталія Володимировича під час вчорашніх обшуків у його сусідів-контрабандистів, коли він вирішив пограти у “жертву режиму” за свою непохитну позицію. Але саме це й видає його повністю, адже якщо він чесний політик, нащо він тоді так хвилюється через обшуки у своїх сусідів?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.