Обшуки щодо корупції Кличка-лише вершина айсберга.

14 травня 2021, 12:17
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
130

Обшуки у мера столиці Кличка, на підлеглих йому комунальних підприємствах, у їхніх керівників на цьому тижні - лише вершина айсберга

 За моєю інформацією, у силовиків - десятки кримінальних справ по розкраданню бюджету на Віталія Володимировича і його оточення.

За 7 років мерства Кличко зі своїми вічними партнерами Артуром Палатним, "смотрящим" Денисом Комарницьким та ще деякими персонажами, виробили масштабну корупційну систему.

Вони творять, що хочуть. Крадуть мільярди, як то кажуть, "не відходячи від каси". Всі ж пам'ятають, як одного із заступників Кличка Миколи Поворозника спіймали на хабарі в 125 тисяч доларів у власному кабінеті? Ніхто його зрозуміло не посадив. Більше того, він і далі продовжує працювати в КМДА.

Кияни не дурні люди, бачать як гроші з бюджету виділяються, але в столиці нічого не змінюється. Наприклад, обіцяне метро на Виноградар "будується" вже років зо три. Грошей вклали багато, а результату нуль. Про метро на Троєщину я взагалі мовчу.

Давайте ще згадаємо про багатостраждальний Подільсько-Воскресенський міст, обіцянками про відкриття якогоКличко годує киян вже майже 5 років! А вбухали в його будівництво вже більше 7 млрд, до того , що загальний кошторис - 11,3 млрд грн. Зараз процес взагалі припинений. Він оживає тільки тоді, коли туди з інспекцією для свого брифінгу приїжджає всіма улюблений мер.

Загалом, така зухвалість Кличко і його оточення привела до того, що влада серйозно взялася за корупцію в київській владі. Її терпіння просто-на-просто луснуло. У жителів міста воно вже теж майже вичерпалося. Тому що розкрадання місцевого бюджету в розпал пандемії, коли деяким їсти нічого - це верх цинізму!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Виталий Кличко,Комарницький
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.