Проблема утилізації відходів міста Лева набуває загальнодержавних масштабів

25 листопада 2020, 14:30
Власник сторінки
0
16

Нещодавно львівське сміття знову виявили далеко від Лева.

Андрій Садовий знову намагається спихнути кудись львівське сміття і якщо це йому різко перестане вдаватися, почне шукати винного.

Уночі вінницькі поліцейські виявили і затримали у Жмеринському районі 5 вантажівок з львівським сміттям. У Борисполі Київської області затримали вантажівку із львівським сміттям, водій втік. Понад 14 тонн львівського сміття викинули у Корецькому районі на Рівненщині. Рейдова група Нацполіціі Житомирщини затримала три вантажівки сміття із Львівщини. На території Івано-Франківської області у селі Скобичівка знову висипали з двох вантажних автомобілів львівське сміття. Поліцейські вилучили обидва автомобілі. 20 тонн сміття зі Львова невідомі вивантажили вночі поблизу сміттєзвалища села Копань. Інцидент трапився на дорозі, що веде до сміттєзвалища цього села. Львівське сміття на звалищі у селі Щасливе Бориспільського району під Києвом завдало збитків на 200 млн гривень. І це далеко не усі факти про львівське сміття, що ніяк не хоче знайти останній спокій десь в себе в місті виникнення.

Муніципалітети Київщини не можуть дати ради власним побутовим відходам, але з радістю приймають на сміттєзвалища сміття зі Львова. Чому? Мабуть, жага наживи пересилює інстинкт самозбереження. Адже якщо замислитись, то років за 10-15 відходами будуть завалені всі поля навколо населених пунктів.

Єдиним виходом з патової ситуації є максимальна переробка твердих відходів, відмова від пластику на користь біологічно толерантних матеріалів, а також прививання змалечку екологічної культури в навчальних закладах.

Якщо не схаменутись вже сьогодні, завтра ми вже не побачимо природи в усій її красі.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Андрій Садовий,екологічна криза,відходи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.