Справжнє обличчя майбутніх депутатів

20 жовтня 2020, 19:05
Власник сторінки
0
1871

Ось і адепти агента ФСБ Медведчука показали своє обличчя.

Сьогодні, правоохоронці затримали на хабарі начальника служби автомобільних доріг Фастова Федора Наливайка, який з  одним з кандидатів в депутати до Фастівської «Опозиційної платформи – За життя», керівником комунального підприємства Сидоренкома Валерієм, спільно з партійним лідером міського осередку Олегом Нестеренком та іншими  фастівськими чиновниками, організували пробори з підприємців м. Фастова.

Всім відомо, що і Наливайко, і Сидоренко, і Нестеренко підконтрольні міському голові Михайлу Нетяжуку. Нічого ОПЗЖ-шні посіпаки ліпшого не вигадали як вимагати від місцевого підприємця значну суму грошей.

Мало їм розкрадених бюджетних коштів за всі ці роки!!! Не дочекавшись виборів, і невіруючи у власну політичну силу вони все ж таки вирішили хапанути наостанок!

І це не поодинокий випадок. Такі інциденти відбуваються постійно. Головне пам’ятайте, не можна мовчати! Якщо ви стали жертвою здирництва, одразу звертайтесь у відповідні структури. Завдяки свідомому громадянину з Фастова, який не розгубився і вчинив правильно, одним ганебним корупціонером, який підтримує агентів ФСБ, при владі стало менше!

Слава Україні!!!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: кандидат,вибори,місцеві вибори,ОПЗЖ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.