Ще не обрані, а вже шастають по кишенях виборців

19 жовтня 2020, 19:58
Власник сторінки
0
2711

Сьогодні під час отримання хабаря правоохоронці затримали чергового хапугу від партії «Батьківщина».

Неправомірну вигоду від одного з підприємців Бориспільського району за виділення землі вимагав землевпорядник Сеньківської сільської ради - кандидат в депутати Бориспільської міської ОТГ від «Батьківщина» Сорока Олег Анатолійович.

За свою «допомогу», посадовець вимагав від місцевого підприємця солідну суму коштів, але на моменті отримання бажаного був затриманий правоохоронцями. Ще не отримавши депутатського мандату, кандидат від партії Юлії Тимошенко вже налагодив незаконну схему збагачення.

Сценарій реалізовувався цілком в стилі політичних функціонерів від політичної партії хрещеної матері української корупції Юлії Володимирівни Тимошенко – так би мовити, сьогодні гроші, а завтра порішаємо. Може.

Старі популісти, прикрившись новими обличчями та свіжими гаслами, продовжують дурити народ з метою власної наживи. Коли вони вже нажеруться?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: БЮТ-Батьківщина,корупційні схеми,політики,аграрний бізнес,місцеві вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.