МІЗРАХ ІГОР: ЗЕЛЕНСЬКИЙ- ХТО ВІН?

18 березня 2019, 07:50
Власник сторінки
0
115
МІЗРАХ ІГОР: ЗЕЛЕНСЬКИЙ- ХТО ВІН?
Зеленский

ЧИ СПРАВДІ ВІН Є ЛІДЕРОМ УКРАЇНСЬКОЇ ГОНКИ В ПРЕЗИДЕНТСЬКИХ ВИБОРАХ?

31 березня 2019 року українські громадяни мають обирати Президента нашої держави. Вже тепер, за 2 тижні до виборів, можна констатувати факт, що ця боротьба за найвищу посаду в країні є однією із найжорсткіших за часи Незалежності України.

Та звісно, як ми зауважили, ще є час стати свідками практично ще чогось такого, що важко буде «переварити» в наших головах. Ми вже бачили колосальну кількість чорного піару, яким обливають один одного кандидати, бачили великі викриття корупції та грабежів, бездіяльність правоохоронних органів, прояви діяльності замаскованих «тітушок» та ще цілий ряд ганьби, яка просто йде крок в крок із кандидатами.

Кожен із кандидатів горлає – « Я майбутнє України… Я … Голосуй за мене…»! Чесно, людям це все вже набридло по горло. Більшість людей не можуть зрозуміти кандидатів, які в політиці вже роками, та все ж твердять, що вони майбутнє – це свого роду абсурдність: «А дотепер, що ви робили при владі?» – це найпоширеніше запитання з народу. Тому, саме попередня бездіяльність і брехня є першими ворогами «зубрів» політики, які хочуть зайняти найвищий пост в державі.

І водночас – це є одним із чинників високих рейтингів Володимира Зеленського, який наразі немає жодного політичного досвіду : ні негативного, ні позитивного.

Саме кандидатові Зеленському, як лідерові передвиборчої гонки хочеться детальніше приділити час – проаналізувати його, як можливого переможця у виборах президента України 2019 року. А для цього логічним, найперше, буде дослідження його передвиборчої програми, до створення якої, начебто, причетний звичайний український народ. Залучення людей є хорошим піар-кроком, та чи на цьому все не закінчилось? І взагалі, вся передвиборча суєта, де залучений керівник «Студії Квартал-95» досить неординарна. Він користуючись хорошими акторськими даними якось занадто красиво старається все подати. Штаб кандидата щораз сильніше упаковує його в красиву подарункову обгортку – та що під нею? Це питання дуже турбує український народ. А чи розпакують цей подарунок ми побачимо вже зовсім скоро.

Програма кандидата Зеленського починається зі слів: «Я розповім про країну своєї мрії…» — і далі  красиво описує, якою має бути Україна на його думку. Тут можна, звісно, вчепитись в те, чому він вирішив, що саме такою має бути держава, і чому практично в своїй програмі, яку розробляє разом з народом, вже зробив вибір без думки інших. Красиво він це подав, та народові, звісно залишається лише мріяти разом з ним. Бо як всі ми знаємо, між мріями і реальністю є велике провалля, яке наша нація ніяк не може подолати. А далі по пунктах розповідає, як зробити з України країну-мрію для всіх іі мешканців, підкреслюючи, що це не тільки програма – це його життєве кредо,його людські цінності.

Та це знову якось все надто красиво…Знову задаємось питаннями, де був Зеленський дотепер? Чому саме зараз проснулась його совість? Чи до тепер в державі було все в «шоколаді»? Якщо об’єктивно оцінити лідера «Студії Квартал-95», то до початку виборчого процесу він не сильно старався, хоча б на своєму рівні, боротись за свої принципи. Він не був помічений в акціях проти виїзду українців на заробітки, за недоторканість Карпатських лісів також не боровся, не був і агітатором за підняття пенсій і зарплат, і так далі.  Так сталось, що все це він збагнув перед виборами, а до того виходить цінності були іншими. Тут можна згадати, як він «цінував» Україну називаючи її «теплими» словами – та це і так всі знають, ну і звісно: а який кандидат йде на вибори з ідеально чистою репутацією…

Хочеться просто підкреслити, що Володимир Зеленський занадто зловживає своє акторською грою, реальність далека від сцени і люди живі створіння. Щоб із красивих слів в кінці кінців не вийшла красива зрада людей і відповідно зрада своїх же (Зеленського) цінностей…

Переходимо до пункту номер один : «Народовладдя через референдуми». Володимир запевняє, що йде на один термін і протягом нього реально змінить систему на краще. Вважаю, якщо він дійсно зробить багато хорошого, то чому не продовжувати? Це що, неповага до народу? Чи дальше він вже напряму має передати країну Коломойському? А на рахунок референдумів – це слова не більше, один із піар кроків. Не народився ще той політик, що віддасть владу із своїх рук, тим більше у випадку із даним кандидатом, не факт що влада буде в його руках… Максимум, що може відбутись, то якийсь референдум для відводу очей, щось мало суттєве, але при хорошій рекламі буде викликати симпатії і створюватиме думку про правильність вибору.

Пункт другий: «Людина – вища цінність». З приходом до влади цей пункт залишиться просто красивими словами і не більше. Опираючись на слова : «Йду тільки на один термін» такого результату за 5 років не досягнути. Треба ж вже тверезо мислити. Для цього пункту треба змінити світогляд самого українця, а це означає: посадовці не братимуть хабарі, відремонтувати всі дороги, знайти робочі місця для безробітних, повернути заробітчан і , безкінечний список справ… Якщо Володимир думає, що це все можливо встигнути за 5 років, то він або політичний самовбивця, або просто не розуміє на що іде. Хоча останнє він вже підкреслив, коли мав брифінг про освітян і їхні зарплати…

Пункт третій: «Справедливість і рівність усіх перед Законом» . Красиво можна багато чого сказати. Але, щоб досягнути рівності перед законом треба змінити всю судову систему, позвільняти і призначити нових людей майже у всіх структурах. Виникає запитання – «де він набере реально розумних і досвідчених людей, щоб все це змінити?». У нас давно знищили інститут підготовки кадрів, відсутній кадровий резерв! Найперше потрібно побороти корупцію і прищепити новий світогляд. А щодо зняття недоторканності і решта подібних кроків – це знову слова і не більше. Навіть при величезному бажанні (а такого не буде) це не зроблять, це не в силах одного президента. Цього він не зможе зробити, а вину скине на непідтримку з боку парламенту….

Пункт четвертий:  «Безпека Людини. Безпека Країни».  Повернення тимчасово окупованих територій – це для Зеленського, як і для інших кандидатів найнезручніша тема. Але тут Володимир показав себе не з найкращої сторони – він сказав, що не знає, як повернути втрачені землі. Ще була мова, що піде домовлятись «до чорта лисого», це розцінили — до Путіна, але і тут він, як і вся Україна програють – це просто будуть торги. Виходить що даний кандидат буде торгувати нашими землями і життями українців.  Щодо руху в НАТО – «чорт лисий» буде проти — це і буде виставлено на торги. Щодо зменшення тиску на бізнес, то тут взагалі все буде важко, тому що за зміною влади завжди йде перерозподіл бізнесу. А почнеться все можливо, з повернення «ПриватБанку» в руки старого власника…

Пункт п’ятий: «Заможний громадянин — заможна держава».  Тут якби не хотіли сказати щось хороше, та не можемо. Народ не є дурним, і з приходом нових людей прийде просто їх час збагачення. А у випадку із Зеленським — це буде ще важче, адже олігарх Коломойський в його особі буде повертати все втрачене майно та ще й з відсотками.

Пункт шостий: «Не боротьба з корупцією, а перемога над нею». Знову просто красиво. Якщо ж «осідлати» корупцію- це буде вважатись перемогою. Тоді Зеленський буде правий на всі 200%. Щоб вбити корупцію, треба починати з верхів, як кажуть — «бити по шапці». А куди ж він подіне депутатів? Чи він думає, що люди які сидять в Раді, прикриваючи свій бізнес з його приходом одінуть «німб»? Ніколи в житті! Тому що, для того, щоб стати депутатом необхідно кандидату вкласти мінімум 2.5 млн.$!!!!!! А якщо людина вкладає «в себе» гроші, то мабуть іде до Парламенту з бажанням їх «витягнути» хочаб з мінімальним прибутком….

Пункт сьомий: «Здорова та освічена нація». Саме в цій течії можна досягнути реального успіху! Та не потрібно забувати, що саме система освіти і здоров’я людей є одними із найкорумпованіших напрямів в державі. Тому і тут все зведеться до першочергового викорінення корупції, боротьби з нею. І звичайно зміни всієї системи по вертикалі.

Пункт восьмий: «Комфортна країна». Що б це сталося, то потрібно просто виконати всі обіцянки із вищесказаних пунктів вище і все. Тільки одне питання: «Чи можливо це зробити за 5 років. Цю систему під себе перереформували всі попередники…. Тепер необхідно буде руйнувати! Чи готовий до цього Володимир?

Пункт дев’ятий: «Електронна країна». Зведення багатьох справ через інтернет — це добре, і правильний крок на шляху до зменшення корупції. Та не потрібно забувати, що за збільшенням комп’ютеризації, буде зменшення робочих місць. Тут доцільно вказати, що людям яких замінять «машини» знайдуть гідну роботу. Та й  персоналізація українців через інтернет  призведе до реального  їх контролю. Якщо захопити інтернет – це означатиме, захопити ще більше владу над людьми в Україні. Цим вже займається Зеленський і його команда,  адже саме популяризація цього кандидата через інтернет є найвищою.

Узагальню вищенаписане. Володимир Зеленський, як і його програма для багатьох людей є нерозгаданим сюрпризом, який протягом довго періоду готували для вручення українському народові. Щодо самої програми, то вона більше як «програма-мрія», просто красиві слова, але за це не варто його сильно засуджувати, адже всі наші кандидати просто добре вміють хто брехати, хто мріяти і не більше. Щодо, начебто, створення програми разом із народом – це хороший піар, який будучи президентом можна буде використати. Адже під допомогою простих людей можна буде замаскувати ряд потрібних нововведень, які будуть на користь вже президентові Зеленському. А найголовніше, які претензії, це ж народ «запропонував». Наприклад: «Я хотів зняти недоторканість, а парламент залишив» .

З коментів ФБ «Якщо лідер «95 кварталу» хоче бути таким відкритим, то чому всі побажання не публікувались в режимі реального часу? І його побажання було б видно усім.  А те, що потім опублікують – це буде сміх»..

Таким чином, щодо прозорості дій Зеленського вже є недовіра.  

Володимир Зеленський для когось є кандидатом Коломойського, для когось істинно людиною, яка наведе порядок в Україні. Для когось пустою людиною, для когось клоуном і так далі. Та все ж, хто б він не був, якщо він реально змінить Україну на краще – то ласкаво просимо, але якщо його мета – це продовження безчинства, то нехай одумається і прийме правильне рішення.

Єдине хочеться сказати: «КРАЇНА ПРАГНЕ ЗМІН! ЗМІН ПРАГНУТЬ УКРАЇНЦІ! НАБРИДЛИ ОБІЦЯНКИ І СЛОВА!»

І той, хто зможе це зробити дійсно буде НАРОДНИМ УКРАЇНСЬКИМ ПРЕЗИДЕНТОМ!

Слава Україні!

Героям Слава!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.