ЧОРНА П’ЯТНИЦЯ В OCEAN PLAZA

29 листопада 2017, 15:27
Власник сторінки
0
116

24 листопада в ТРЦ Ocean Plaza пройшла масштабна подія, присвячена Чорній П’ятниці. До двох ночі відвідувачі брали участь у конкурсах і активностях, а також купували речі світових брендів з шаленими з

Святкова атмосфера шопінг-вечірки, яскрава шоу-програма, а на вітринах улюблених брендів зазначені знижки, від яких голова йде обертом. Це не мрії, а опис подій головного розпродажу року — Чорної П’ятниці в столичному ТРЦ Ocean Plaza.

На сцені та в численних інтерактивних зонах ТРЦ проводилися конкурси та розіграші призів. Всі учасники отримали гарантовані подарунки — сертифікати або купони на додаткові знижки. Двом найщасливішим переможцям дісталися квитки на унікальне магічне шоу «The Illusionists» і легендарний селфі-дрон Spark від DJI.

Запальну атмосферу шопінг-вечірки підтримували талановиті українські зірки: інді-рокерський гурт «LUMIERE», яскравий дует Play та креативний молодий виконавець OMUT.

Розважальна програма та шопінг-вечірка тривали до 2 годин ночі — і до самої останньої миті в Ocean Plaza було цікаво та людяно.

Залишайтеся на хвилі стильного шопінгу з Ocean Plaza

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.