ЧОРНА П’ЯТНИЦЯ В OCEAN PLAZA

22 листопада 2017, 13:42
Власник сторінки
0
129

24 листопада Ocean Plaza відсвяткує Чорну П’ятницю – ніч нестримного шопінгу! На відвідувачів чекають неймовірні знижки до 70% на улюблені світові бренди, багато інтерактиву, конкурси та розіграші при

В останню п’ятницю листопаду атмосфера в Ocean Plaza обіцяє бути дуже гарячою – світові бутіки оголосили шалені знижки на честь свята Королеви Шопінгу – Чорної П’ятниці.

Також на відвідувачів чекає запальна вечірка з українськими зірками, серед яких Марта Адамчук, Олег Кензов, гурти LUMIER та PLAY.

Чорна П’ятниця в Ocean Plaza – це не лише шопінг. Це також багато інтерактиву, дві неповторні фотозони, яскраве шоу із зірками, безліч конкурсів та подарунків.

Розважайся у стилі Black Friday в Ocean Plaza до 2:00 ночі – не пропусти ексклюзивну вечірку шопінгу в улюбленому столичному ТРЦ!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.