ТРЦ Ocean Plaza подарував відвідувачам яскраве свято на День захисту дітей

06 червня 2017, 17:52
Власник сторінки
0
30

Ocean Plaza влаштував справжнє родинне свято до Дня захисту дітей у суботу, 3-го червня.

Столичний ТРЦ подарував відвідувачам безліч яскравих емоцій та вражень: дитячі майстер-класи, музичне і танцювальне шоу, зустрічі із зірками – це лише частина активностей, що чекали на дітей та дорослих на святкуванні.

Творчі діти мали змогу проявити свою фантазію та креативність на цікавих майстер-класах від LEGO та магазина «Будинок Іграшок». Справжні веселощі для маленьких відвідувачів подарував парк атракціонів HAPPYLON.

Маленькі енергійні учасники танцювального майстер-класу від Rumbero's Art Group брали участь у розіграші сертифікату на відвідування клубу танцю Амадора Лопеса – ми ще раз вітаємо талановитих переможців!

Сюрпризом розважальної програми стали виступи Поліни Пісарцової, Олі Гарбузюк, Дарини Село, Даші Остапук – дівчата підготували справжнє музичне шоу у столичному ТРЦ.

Протягом всього дня в Ocean Plaza лунав дитячий сміх – День захисту дітей став яскравим святом і для маленьких, і для дорослих відвідувачів Ocean Plaza!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.