Травмування пенсіонерки - як вилікуватися, коли немає коштів

02 лютого 2017, 10:30
Власник сторінки
0
66

Де знайти вихід

Жанна Іванівна Ігнатович - ветеран праці України. Почала працювати ще в 18 років креслярем. Завжди любила свою роботу. Коли вийшла на пенсію, стався неприємний випадок. Одного разу вирішила вийти до двору погодувати пташок, зустріла жінку з пуделем. Коли та йшла поруч, раптово зробила різкий рух і пес повідком заплутався між ніг Жанни Іванівни та збив. Була сильно пошкоджена нога - терміново знадобились кошти на лікування та відновлення. 
Оскільки коштів не було, вирішила звернутись до «Пенсіону», підписала договір довічного утримання. З того часу пройшло вже сім років. І всі роки «Пенсіон» завжди допомагав Жанні Іванівні. За потреби приїздила машина, щоб відвезти жінку в лікарню, коли не було можливості викликати водія, замовляла терміново таксі, а у «Пенсіоні» оплачували його послуги.
Отримавши велику одноразову виплату, жінка мудро розподілила кошти: вистачило і на лікування, і на ремонт, купила добротні меблі - і кошти ще залишились на інші потреби. 
Зараз Жанна Іванівна повністю відновила своє здоров’я - в свої 75 років вона чудово ходить. І в харчуванні пенсіонерка ні в чому собі не відмовляє - і взимку, і влітку на столі завжди є свіжі фрукти, овочі, горіхи, сухофрукти, молочні вироби - лише все корисне та свіже. 
До того ж не турбується про комунальні виплати (хоча, наприклад, за січень за опалення прийшов платіж на 1200 грн) - все сплачує «Пенсіон». 
Жінка вважає: в житті бувають різні ситуації, але завжди можна знайти вихід і вирішити будь-яку проблему. Коли в неї сталася біда, не було коштів на лікування, на допомогу прийшов «Пенсіон» - завдяки цьому змогла швидко відновити своє здоров’я та дозволити собі достойне життя, а не існування.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: пенсионер,компенсація,ліки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.