Лідія Галушко: «В 73 роки я вперше купила червону ікру»

26 січня 2017, 16:14
Власник сторінки
0
84

Хто догляне вас у старості

Нещодавно в гості до нашої підопічної Лідії Іванівни Галушко приїздили з телеканалу «Україна» - хотіли дізнатися, як живеться пенсіонеру, який підписав договір довічного утримання.

Лідія Іванівна – інвалід дитинства. Немовлям вона отримала тяжку травму, тому пересувається лише в інвалідному кріслі або опираючись на «ходунки». З квартири не виходить - потрібно, щоб хтось виніс її на інвалідному кріслі - інакше ніяк. Звісно, сомостійно "подорожувати"  вулицями на інвалідному кріслі вона теж не може. Єдина розрада - дивитися цілими днями у вікно і спостерігати, як вирує життя у дворі. Без сторонньої допомоги 73-річній жінці дуже важко, тому вона шукала людину, яка її догляне. Рідні брати вже померли. Просила сусідів, інших сторонніх людей, проте кошти їй ніхто не пропонував, лише догляд. Саме тому звернулася до «Пенсіону» - адже тут вона змогла отримати велику разову виплату, щомісячні додаткові кошти та оплату   усіх комунальних послуг. Крім того, за договором довічного утримання Лідія Іванівна отримує регулярно догляд. Тричі на тиждень приходить працівниця з «Пенсіону», готує їжу, прибирає квартиру, прасує, допомагає зробити всі необхідні гігієнічні процедури (жінка не може стояти без опори, без сторонньої допомоги вона навіть не може прийняти ванну). 

Пані Лідії вдалося уникнути багатьох проблем, які довгий час не давали їй спокою. Тепер вона впевнена у своєму майбутньому. Як виявилось, підписавши договір, після цього вперше у своєму житті в 73 роки жінка придбала на Новий рік червону ікру і скуштувала, як вона смакує. Ось така історія.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.