ЗАПАЛИ ІСКРУ ДОБРА!

28 грудня 2016, 13:11
Власник сторінки
0
75
ЗАПАЛИ ІСКРУ ДОБРА!
Подружжя пенсіонерів, які потребують допомоги

ДОПОМОЖИ ПЕНСІОНЕРУ.

«ПЕНСІОН» разом з Київською  міською організацією Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» запрошує вас приєднатися і разом допомогти пенсіонерам-чорнобильцям.

Знайомтесь, 84-річний Коробко Олексій Григорович, 1932 року народження. В перші дні аварії на ЧАЕС він регулярно  прилітав до палаючого реактору, щоб брати проби води в 200-метровій зоні ураження. Серед його колег вже майже  нікого не залишилось в живих.  А от Олексій Григорович кріпиться, хоча й  переніс інфаркт та 2 інсульти і отримав безліч хронічних захворювань. Всі ці роки поруч з ним була дружина, яка не раз повертала його до життя. Сьогодні подружжя  ледь-ледь виживає.  Їх пенсії витрачаються на дорогі ліки. З їжі собі можуть дозволити лише якісь каші та хліб – ось такий у них раціон. Проте вони не скаржаться, вдячні за все, що мають. Єдина біда – вони вже кілька років не можуть відвідати лікарню – просто ледь-ледь ходять по квартирі,  навіть вийти з під’їзду немає сил та здоров’я. Ось так і виживає родина.

Друзі, відвідавши цю подружню пару, ми реально знаємо, в чому саме зможемо разом з вами їм допомогти. Здавалося б, дрібниці, але для цієї сім’ї це неосяжна мрія.

Отже, ось самі нагальні потреби:

  1. Ремонт електромережі – новий кабель, вимикачі, енергозберігаючі лампи.
  2. Заміна сантехніки.
  3. Заміна обідраної обшивки вхідних  дверей.
  4. Ремонт телевізора, програвача або  патефона.
  5. Кошти на придбання нового одягу.

Друзі, «ПЕНСІОН» вже виділив кошти для цієї сім’ї, проте цього замало.

ЯКЩО ВИ ПЕРЕЙНЯЛИСЯ ДОЛЕЮ ЦІЄЇ РОДИНИ, ПОДІЛІТЬСЯ ПУБЛІКАЦІЄЮ З ДРУЗЯМИ. НЕ ЗАЛИШАЙТЕСЯ БАЙДУЖИМИ!

Також ви можете надсилати кошти за реквізитами:

ГО “ПЕНСІОН”

Р/р №26009300144819/980 в АТ “Ощадбанк”

МФО 322669

Код ЄДРПОУ 40004215

Призначення платежу: допомога для Коробко Олексія Григоровича.

 

ЯК МИ РАЗОМ З ВАМИ НАДАЛИ ДОПОМОГУ ЦІЙ РОДИНІ, ПРОЗВІТУЄМО ВЖЕ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ. ДАВАЙТЕ ВСТИГНЕМО ЩЕ ДО НОВОГО РОКУ  ТА РІЗДВА ЗАПАЛИТИ ІСКРУ ДОБРА!

 

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: пенсионер,инвалиды,черта бедности
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.