Викриття мінімізації доходів у сфері кіноіндустрі

31 липня 2015, 09:08
0
19

Одним із головних напрямів роботи податкової міліції – це робота спрямована на попередження протиправної діяльності та залучення до відповідальності організаторів злочинних схем.

Одним із головних напрямів роботи податкової міліції – це робота спрямована на попередження протиправної діяльності та залучення до відповідальності організаторів злочинних схем, а також на відшкодування завданих державі збитків за рахунок реальних підприємств – замовників послуг з конвертації коштів та мінімізації податкових зобов’язань.

Так, за матеріалами працівників відділу організації викриття економічної злочинності оперативного управління ДПІ в Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві зареєстровано кримінальне провадження, що кваліфікується за ч.1 ст.212 КК України, за фактом ухилення від сплати податків посадовими особами ТОВ «П», які упродовж 2014 року не відобразили частину прибутку отриманого від кіноіндустрії (основний вид діяльності - виробництво кiно- та відеофільмів, телевізійних програм) чим занизили податок на прибуток підприємств у сумі 739,5 тис.грн.

Збитки по кримінальному провадженню відшкодовані державі в повному обсязі - 739,5 тис. грн.

Матеріали кримінального провадження, відносно директора ТОВ «П» направлені до прокуратури Шевченківського району для подальшого направлення до суду Шевченківського району м. Києва за ч. 4 ст.212 КК України (звільнення від кримінальної відповідальності в разі відшкодування шкоди, завданій державі їх несвоєчасною сплатою.)

 

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС  у м. Києві

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: податкова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.