Не дали привласнити понад 236 мільйонів гривень бюджетних коштів!

30 липня 2015, 10:11
0
29

Працівники ДПІ у Шевченківському районі столиці не дали привласнити понад 236 мільйонів гривень бюджетних коштів!

Податковою міліцією ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві  на виконання пріоритетних напрямків діяльності податкової міліції «Виявлення фактів незаконних заявок до відшкодування ПДВ», недопущено чергове незаконне відшкодування ПДВ посадовими особами ПАТ «А».

Співробітниками оперативного управління встановлено, що  за листопад 2014 року вказаним підприємством заявлено незаконне бюджетне відшкодування з ПДВ на суму 236 518 851,00 грн., в подальшому було внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження, що кваліфікується за ч. 2 ст. 15 та ч. 5 ст.191 КК України, за фактом привласнення, розтрати чужого майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем посадовими особами ПАТ «А».

Наразі досудове розслідування по кримінальному провадженню проводиться Шевченківським районним управлінням  ГУ МВС України в м. Києві.

 

 

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС  у м. Києві

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: податкова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.