Співробітники поліції зловили педофіла-вбивцю

08 липня 2014, 06:27
Власник сторінки
Журналист - блогер
0
53
Співробітники поліції зловили педофіла-вбивцю
Фото

Майже місяць знадобився для того, щоб знайти маніяка педофіла і вбивцю Євгена Литовченко. Знайшли його кілька днів тому - після того, як він скоїв ще одне згвалтування і і вбивство.

Майже місяць знадобився для того, щоб знайти 43-річного маніяка - педофіла і вбивцю Євгена Литовченко. Знайшли його кілька днів тому на території Києва - після того, як він скоїв ще одне згвалтування і вбивство. 

Черговою жертвою маніяка стала 18-річна курсантка школи міліції. Дівчина пропала в Київській області 3 липня. Наступного дня в Києві був затриманий Литовченко. При ньому знайшли мобільний телефон курсантки. Чоловік зізнався у скоєнні злочину і розповів, що перед убивством він жив ​​на Майдані. 

Євген Литовченко раніше був судимий за згвалтування дітей, але в 2009 році достроково вийшов на свободу "за хорошу поведінку", хоча недавно з'явилися відомості, що він убивав навіть в колонії-поселенні. 
Навесні 2014 він був заарештований знову за підозрою в грабежі і згвалтування школярки. На слідстві Литовченко зізнався у вбивстві шестирічної Паші Костюніна. Хлопчик зник у грудні 2011 року по дорозі додому зі школи. У той період Литовченко працював могильником на кладовищі в місті Відрадному, де і зник хлопчик. Раніше судимого за згвалтування цвинтарного працівника, покритого татуюваннями, тоді перевіряти не стали. Коли ж його повезли на слідчий експеримент, Литовченко втік. 

C лютого 2014 він проживав в наметі на Майдані.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.