Руйнівники будівництва на Руданського 9-а зустрілись з вкладниками

07 липня 2014, 23:17
Власник сторінки
журналист Review News | www.facebook.com/avgusew
1
122
Руйнівники будівництва на Руданського 9-а зустрілись з вкладниками
Зустріч вкладників будівництва Руданського 9-а з противниками на чолі з Юрієм Левченко

Левченко видався не таким грізним яким був під час руйнації будівництва

Сьогоднішнє зібрання на стосовно будівництва на Руданського 9-а залишило якісь двоякі враження. 

Зібрались вкладиники, а також противники будіництва, та все ж тей Юрій Левченко, який і "командував парадом" 3-го липня з рупором в руках. 

Так от багато крику багато незрозумілих пояснень. З мого боку було також сказано в адрес Юри пару реплік, хоч і противники мене намагалися заглушити і юристка щось казала в мою адресу, довелося кричати, думаю почули. Але мені так ніхто і не відповів за зірване з мене журналістське посвідчення на якому була прив’язана стрічка прапору України і кинуте просто на асфальт. 

Також була незначна деформація бленди від фотоапарату. Сьогодні я також почуві від Юрія Левченко, що я провокатор, втім показавши своє журналістське посвідчення Міжнародної Федерації Журналістів, він затих.
Врешті решт після, майже годинної словесної перепалки, Левченко командою "мешканці, за мною", вони пішли до відділу продажу, за ними ж попрямувала більша частина медіа.

Проте Вкладники і забудовник залишились також залишився телеканал1+1. Вкладники були обурены, тим що без законних підстав ВО "Свобода" та ще ряд організацій знищили буд. майданчик. 

Процитую дослівно "Не за таке ми стояли на Майдані і носили їсти майданівцям, щоб тепер вони прийшли і нищили наші майбутні домівки".

Тож, друзі і вороги, аналізуйте, робіть висновки. Може для когось я залишусь провокатором, але сьогодні я почув не одне "Дякую" за статтю яку опублікував. 
http://reviewnews.net/kiev-1/1963

На відміну від "Українська правда" ми Review News розкрили суть із середини, а не "взагалі", як написали багато ЗМІ.
http://kiev.pravda.com.ua/news/53b673665db7d
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Киев,стройка,застройка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.