Навколо затримання Генерального директора "Житнього ринку" Ігоря Цеханського

01 травня 2014, 03:47
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
0
76

30 квітня близько 40 представників Самооборони Подільського району та незалежної профспілки “Захист праці” пікетували районну прокуратуру на знак протесту проти спроб звільнити Цеханського з під варти

В середу 30 квітня близько 40 представників Самооборони Подільського района та незалежної профспілки “Захист праці” пікетували районну прокуратуру на знак протесту проти спроб звільнити з-під варти впійманого у вівторок на хабарі Генерального директора КП “Житній ринок” Ігоря Цеханського.

Керівник комунального підприємства був взятий на гарячому при отриманні від одного з орендарів ринку 46 тис. гривень.

Деякі пікетувальники були озброєні бітами та тримали плакати “Вор должен сидеть в тюрьме!” та “Люстрація хабарникам!”.

Натомість через 20 хвилин після початку пікетування зясувалося, що чутки про те, що Ігор Цеханський був зранку в середу звільнений міліціонерами з “ізолятора тимчасового тримання” не підтвердилися.

Генеральний директор КП “Житній ринок” залишається “закритим” до суду, який має визначити міру запобіжного заходу.

Водночас джерела “Інформатора” в Подільській районній прокуратурі повідомляють, що сторона державного обвинувачення буде вимагати для Цеханського найсуворішої санкції – арешту.

Після завершення пікетування профспілковці “Захисту праці” та районні самооборонці вирушили у сторону Житнього ринку, щоб заспокоїти орендарів та підприємців та стабілізувати роботу столичного ринку.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.