Анархісти теж від регіонів

11 жовтня 2012, 08:06
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
666

Де юре представники інших партій, де факти вони представляють Партію регіонів. Таким чином на виборах буде не важливо, хто як проголосував, а важливо те, як комісія порахувала.

Днями Союз анархістів України зробив заяву, яка свідчить про те, що списки членів виборчих комісій від членів цієї організації сфальшовано. Згідно із заявою, списки до ЦВК передав лідер партії В.Чорний. Він пояснив, що зробив це за вказівкою з адміністрації  президента. Йому погрожували, що в іншому випадку партію закриють.

Політвиконком партії виключив В.Чорного з партії, вернувся до всіх членів виборчих комісій від САУ вийти з них, бо вони нелегітимні. Політвиконком САУ вимагає у ЦВК виключити «своїх» членів виборчих комісій. ЦВК поки що мовчить.

Це наслідок формування місцевих виборчих комісій з порушенням закону. Закон вимагає жеребкування по представниках від партій по кожній комісії окремо. Але провели жеребкування одне на всіх. Таким чином в усі комісії увійшли якісь маргінальні партії, яких ніхто не знає і жодна з них не пройде до парламенту. Таких, як Союз анархістів України. Але заява САУ дає уявлення про механізми формування комісію і мету, за якою це робиться.

Де юре представники інших партій, де факти вони представляють Партію регіонів. Таким чином на виборах буде не важливо, хто як проголосував, а важливо те, як комісія порахувала.  

Докладніше про це тут.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.