Скажи мені, хто твій охоронець, і я скажу, хто ти

25 квітня 2012, 08:11
Власник сторінки
шеф-редактор Головної програми, ICTV
0
11582

Охоронці братів Клюєвих обматюкали журналіста Сергія Лещенко за те, що він намагався сфотографувати машину.

Все це сталося вчора, в центрі Києва, біля Верховної Ради. Хоча, чому я дивуюся?.. Це місце вже давно з будинку, де народжувалася українська незалежна держава, і над яким один з перших підняли жовто-блакитний стяг, перетворилося за місце пороку, сорому та зневаги над людьми.

Цитувати дослівно розмову яка сталася між Сергієм Лещенко та охоронцями не буду, він все чудово написав та проілюстрував у своєму блозі.

Хотіла поділитися з вами реакцією журналістської спільноти. Ми вже втомилися від того, що влада не реагує на наші заяви та акції, тому зрозуміли, що треба йти іншим шляхом та вдарити по них сатирою. Комітет Незалежної медіа-профспілки України закликав призначити Андрія Клюєва головним проктологом держави.

Далі повністю цитую текст звернення до Президента:
«25 квітня 2012 року. Незалежна медіа-профспілка України закликає президента Віктора Януковича перекваліфікувати Раду національної безпеки і оборони у Головну Раду з проктології , а її голову Андрія Клюєва призначити головним проктологом держави. Одночасно слід надати звання Заслужених проктологів України тим співробітникам пана Клюєва, які вчора  біля Верховної Ради  спілкувалися з журналістом.
Пропозиція від НМПУ виникла після уважного вивчення запису, на якому відтворено високоінтелектуальне спілкування охоронців добродія Клюєва з журналістом під стінами парламенту.  Експерти НМПУ прийшли до висновку, що охоронці працевлаштовані не за фахом. Адже вони продемонстрували блискуче знання анального  отвору і методів його лікування. Тому саме цієї сфери і має стосуватися професійна діяльність вчорашніх співрозмовників журналіста.
Як повідомляють серйозні джерела, охоронці Андрія Клюєва перешкоджали виконанню журналістом своїх професійних обов’язків. На прохання назватися один з них сказав, що його ху… знаходиться в його жо… .»

Повністю підтримую ініціативу колег! А Ви?)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.