Вирок Тимошенко: Femen на трьох літерах і Ющенко туди ж

12 жовтня 2011, 18:43
Власник сторінки
журналіст
0
4754

Найбільш відомий в Україні суддя Родіон Кірєєв зіграв свою партію до кінця - Юлія Тимошенко отримала 7 років, має повернути 1,5 млрд гривень і три роки не з'являтися у владі.

Цей "хід пішака" шокував весь світ: Європа і США обурені, а Путін і Росія спантеличені - за що сім років? Такі саме угоди у "Газпрому" з іншими партнерами в Європі!

Реакція світу зрозуміла, хоча вони вірили президенту і українському МЗС, які запевняли - чуваки, всьо чотко! Але, ймовірно, влада вважала, що зможе спокійно "розвести" світову спільноту, як робить це постійно зі своїм "регіональним" виборцем.

Проте цей "хід пішака" також прямо зачепив кожного українця, бо мрія про євроінтеграцію, яку плекає більшість українців, розбилася у неприйнятне для Європи рішення.

Звісно, влада, в особі головної осОбі, намагається переконати весь світ у незалежності суддів, а українців - у неважливості цього рішення для "простого українця". Проте, в це мало хто вірить.

Але знаходяться і певні "патріоти", які отримали задоволення від вироку Тимошенко.

















Так, на руку влади зіграли дівчата із Femen, які під час оголошення вироку спокійно зайняли позицію біля трьох літер Рината Ахметова - маю на увазі київський ЦУМ (за даними ЗМІ ЦУМ контролює компанія Ахметова). І вимагали від українців "включити мізки" і забути Тимошенко.


Слід зазначити, що в даному випадку забути Тимошенко означає забути про приналежність твоє країни до європейської спільноти. І ці євроFemen закликали українців саме до цього.

Дівчата, невже ви думаєте що в тоталітарній Україні знайдеться місце для "голих сісьок"? Повірте мені на слово - у демократичні країні у Вас буде значно більше шансів оголитися.

І відразу наголошу, що заяви проте, що Femen проти Я і Ю не переконливі, бо суд відбувався тільки над Ю, а Я не сидить ще і його навіть поки не судять.

 
Також незрозуміло, але дивно, чому "українські феміністки" вирішили виступити проти найбільш яскравої представниці феміністок в Україні - Юлії Тимошенко.

Можливо Femen до такого рішення підштовхнула звичайна жіноча заздрість, можливо рука ляльковода чи гроші олігарха, а може і їхнє нерозуміння політичної ситуації у світі, Європі і звісно Україні. Сподіваюся, що вони просто не відають, що чинять.

Але найбільш вразив наш європейський світоч - Віктор Ющенко. Всі добре знають, які стосунки у Ющенка з Тимошенко, але...

Невже Ющенко не розумів (не розуміє), що арешт Тимошенко в даній ситуації згубно вплине на інтеграцію України у європейський простір? Бо його заяви у день вироку проте, що він не був політичним прямо суперечать думці усього світу.

Вікторе Андрійовичу, невже важко було поставити Україну і її інтереси понад усе, у тому числі і Тимошенко?

А ось чинний президент здивував найменше - отримав задоволення і закосив під дурника, а також списав все на недолуге законодавство і Ющенка, який ще в далекому 2009 заварив цю кашу із Тимошенко.

Слід зазначити, що Ющенко кашу заварив, але не наважився її до кінця довести. І ось тут найцікавіше...

Європейці, німці зокрема, вже заявили, що слід скасувати українські дипломатичні паспорти і заборонити в'їзд у ЄС всім, хто причетний до вироку Тимошенко. США також висловлюють обурення з приводу її арешту.

А, якщо врахувати, що заборона на в'їзд у США і ЄС українським можновладцям дійсно не вплине на "простих українців", то можна з впевненістю сказати, що це найкращі санкції проти України у даній ситуації.

Крім того, європейцям потрібно повернути в "Україну для людей" і дітей можновладців, які гризуть закордонний граніт науки, а почати впровадження санкцій можна і з Ющенка, який все ще переконаний, що вирок Тимошенко не є політичним.

Якщо ж повернутися до тих, хто отримав задоволення від вироку Тимошенко, то тут ще варто згадати знаного "журналістоненависника", який зі своїми найманцями періодично пікетував Печерський суд. Думаю, що вони здогадалися про кого йде мова.


















Ці політичні найманці, яким, наче коровам на фермі, ставили клеймо-печатку на тіло, продажні як і будь-які інші посіпаки, а тому вони отримати задоволення від вироку Тимошенко не могли.  Задоволення їм повинні були принести гроші за те, що вони цей вирок для неї вимагали.


Але вони так і залишилися незадоволеним, бо навіть таку просту вимогу "своїх прихильників" їхні хазяїни не змогли задовольнити.

І сьогодні їм вже довелося пікетувати офіс Партії регіонів, щоб отримати обіцяне владною партією "покращення життя" кожного з них на 200 гривень.

Всі фото прес-служб БЮТ і Femen.
Стаття для Голос UA на РФ.


















Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.