Шпигунський гламур

03 січня 2011, 08:35
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
2233

оглуплення телебаченням

 Приятелька з Торонто Людмила Білецька скинула мені  лінк на передачу російського журналіста Андрія Малахова “Пусть говорят” про “російську розвідницю” Анну Чапмен. Ну ви пригадуєте цей скандал, коли американці викрили з десяток російських шпигунів. Насправді ж, як писала критично налаштована російська преса, ті шпигуни займалися профанацією – вибирали інфу з відкритих джерел і передавали під виглядом секретів. За що, ймовірно, отримували купу бабла.             

 

Одну з цих  з дозволу сказати розвідниць розкрутили у Росії, вона там стала жінкою року. Її призначили у лідери створеної Кремлем молодіжної організації  “Молода гвардія”. Сам Путін зустрічався з нею і співав дуетом пісню “С чего начинается родина?”.   

 

У передачі Малахова представлений такий собі шпигунський гламур. Я сам пишу пародії на те, що в нас відбувається, але тут мені нічого робити. Це просто само пародія якась. І ось мене мучить питання: невже в Росії дебілізація зайшла настільки далеко, що є критична маса людей, яка все це сприймає серйозно? Якщо так, то країна перетворюється в такий собі Китай епохи Мао.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.