Прес-служба Януковича зайнялася Бандерою

13 січня 2011, 15:32
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
1502

Комусь звітує?

 

 

Враження таке, що прес-служба нашого шановного Президента заодно обслуговує судові інстанції. З Адміністрації Президента повідомили, що суд скасував Указ Ющенка про присвоєння звання Героя України. А ще найдивніше, що прес-реліз за 12 січня розповідає про події понад піврічної давнини. Одне рішення по Бандері  судом було ухвалене 2 квітня, а друге - 23 червня.           

 

  Схоже на те, що десь хтось дуже впливовий не розгледів судових рішень. Так оце Янукович вирішив так відзвітувати перед старшим таваріщем. В принципі таваріща цікавлять більше матеріальні речі. Але в рамках ідеології рускаго міра Бандері явно не місце серед героїв.

 

Взагалі сам Бандера вже давно перетворився з реальної людини на міфічну постать. Він як кийок в руках опонентів. Одні ним луплять тих, хто підтримує “фашистських служників”, а другі тих, хто не хоче зздолати радянські стереотипи і усвідомити, що Бандера славний світлий лицар.

 

Чомусь вважається, що це Ющенко його актуалізував. Але насправді комісія істориків з дослідження діяльності пов’язаних з Бандерою ОУН і УПА створив ще Кучма. Документ підсумковий комісії    дуже поміркований і він описує ці дві організації з плюсами і мінусами. Так що це з подачі Кучми почали переписувати історію всілякі ревізіоністи. А Ющенко у винних ходить.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.