Кучма, Ющенко, Янукович, Тимошенко та інші смішні і серйозні

21 лютого 2011, 10:39
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
3642

Переконайтеся самі

Поставив на новий свій  сайт свою книжку “Третій Президент. Політичний портрет Леоніда Кучми”. Це була перша в Україні незалежна книжка про главу держави.

            Крім того, поставив книжку “Козюльки” – це збірник епіграм на політиків і телезірок,  а також віршата чорного гумору. Написане там відповідає наступній епіграмі-козюльці:

            Я козюльки злі пишу. Ніде правди діти.

            Та герої їхні всі мають порадіти,

            Що слугують графоману, як жива мішень. 

            Адже добрими бувають епітафії лишень.

                                               

           Там є всілякі інші сатири на сучасних політиків, наприклад, короткі п`єски.   Певна річ, там можна знайти купу моїх колонок на актуальні політичні і не лише політичні теми. Не збираюся зупинятися. Поставлю ще одну книжку епіграм-козюльок “Колода від  Ющенка” та подивлюся можливість вліпити туди книжку дорожніх нотаток шістьма країнами Європи “Європейський феєрверк”. Ну і само собою ставитиму відгуки на поточні події.

            Одним словом, всі, хто бажає посміятися і серйозно наморщити лоба, ласкаво прошу до на сайт серйозного журналіста, який часто валяє дурня.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.