Допобачення Євробачення

27 лютого 2011, 22:12
Власник сторінки
Журналіст телеканалу ICTV.
0
13224

Те, що Джамала не поїде до Німеччини співати за Україну лише підтверджує, що додому вона привезла би перемогу. Просто перемога не потрібна.

Тільки Джамала може так "накричати" на зал, що аж "сепаратор" усіх есенгешних співачок Алла Пугачьова почала стоячи аплодувати українській діві (так було під час фестивалю "Нова хвиля").



А от керівництву державного телеканалу "Перший національний" Джамала здалася заслабою співачкою.

Віце-президент каналу Валід Арфуш оцінив Сусанну Джамаладінову у 5 балів (це найнижча оцінка серед усіх членів журі). А Міці Ньютон Валід Арфуш поставив 8.

Якщо прослідкувати за голосуваннями, то чітко видно, що майже усі, хто пов'язаний із політикою, чи державним телеканалом "завалювали" Джамалу і високо оцінювали Міку Ньютон.

Тобто, українські політики дають зрозуміти, що ще й пісенного конкурсу (окрім футбольного чемпіонату Європи) бюджет країни у 2012-му році не потягне. Тому й відправлятимемо до Німеччини сумну Міку Ньютон. Дайте їй вже мармеладку.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.