Найкращі лекції та майстер-класи у Києві: дискусії на підлозі та дебати про приватизацію

21 березня 2011, 11:38
Власник сторінки
журналіст
0
2426

Команда проекту «Платформа» традиційно представляє добірку найцікавіших інтелектуальних подій Києва цього тижня. Наступні 7 днів столиця житиме лекціями з маркетингу та мистецтва, а також численними круглими столами та дискусіями.

Понеділок

Дискусія на підлозі / On the floor: "Економіка мистецтва – у чому гроші?"

Фундація Центр Сучасного Мистецтва запрошує на зустріч програми неформальних дискусій про актуальні події в українському сучасному мистецтві На підлозі / ON THE FLOOR, присвячену темі: "Економіка мистецтва – в чому гроші?" Дискусія відбуватиметься НА ПІДЛОЗІ. Просимо учасників принести з собою подушку або ковдру для сидіння. Ми пригощаємо чаєм.
Реєстрація на дискусію обов'язкова. Будь ласка, напишіть відповідь на питання: "Яка ваша позиція стосовно мистецтва та грошей?" на
onthefloor.kyiv@gmail.com.. Додаткова реєстрація відбудеться на місці перед дискусією.

Адреса: вул. Щекавицька, 34; Час початку: 19:00. Вхід вільний

Маркетингові інструменти для просування товарів і послуг

Вечірні курси про все на світі "Кругозір" запрошують відвідати заняття, присвячене розгляду та аналізу основних маркетингових інструментів, які використовуються для просування товарів та послуг. Ви з’ясуєте особливості цих інструментів, їхні плюси та мінуси, вигоди та ризики. Ці знання дозволять вам більш продумано витрачати кошти на рекламу та різноманітні РR-заходи, отримуючи при цьому максимальну віддачу.

Адреса: вул. Межигірська, 56; Час початку: 19:00. Вартість – 99 грн.

Вівторок

Естетика політичного жесту: "Мистецтво дії"

"Культурний Проект" у рамках курсу лекцій з мистецтва ХХ століття запрошує відвідати лекцію Оксани Баршинової, присвячену акціонізму і соціально-критичному мистецтву.

Дійові особи: Йозеф Бойс, Ед Кінхольц, Кріс Берден, Валі Експорт.

Адреса: вул. Лаврська, 12-14. Час початку – 19:00; Вхід за абонементом (перша лекція безкоштовна).

Семінар: "Європейська ідентичність та європейські іншості"

Семінар буде присвячений питанням нездоланної множинності Європи як перехрестя культур, мов, звичаїв та складних зв’язків Європи з рештою світу. На думку автора лекції Марка Крепона, ці іншості визначають гетероґенний характер європейської ідентичності, а розвиток цієї гетероґенної ідентичності є єдиною можливою політичною та культурною перспективою об’єднаної Європи.

У межах семінару відбудеться презентація українського перекладу книги Марка Крепона "Європейські іншості".

Адреса: вул. Трьохсвятительська, 4; Час початку: 12:00; Вхід вільний.

Середа

День відкритих дверей у Києво-Могилянській Бізнес-Школі

Києво-Могилянська Бізнес-Школа запрошує представників бізнесу на Open MBA Day, під час якого можна буде вільно поспілкуватися з керівниками магістерських програм школи щодо особливостей, спеціалізації та переваг навчання.

Подія передбачає невимушене спілкування в дружньому інтерактивному форматі. Ви можете дізнатися, яка магістерська програма підходить саме вам!

Реєстрація є обов'язковою. Вам необхідно вказати своє прізвище, ім’я, компанію, посаду та програму, що вас зацікавила. З питань реєстрації звертайтеся до Родіона Мірошника: (044) 490 6635, (097) 748 6125,
rodion@kmbs.com.ua.

Адреса: вул. Волоська 8/5, 4-й корпус, 4-й поверх; Час початку: 18:30. Вхід вільний.

Дебати: "Вітчизняний капітал повинен мати переваги в процесі приватизації"

Фонд "Ефективне Управління" (Київ, Україна) в партнерстві з Intelligence Squared (Лондон, Великобританія) проводить публічні дебати на теми розвитку економіки й бізнесу в Україні. Організований з урахуванням кращої світової практики, дискусійний форум є дієвим інструментом для обговорення громадськістю важливих економічних завдань, що стоять перед Україною.

У дебатах візьмуть участь аналітик Дмитро Видрін, грузинський екс-міністр Каха Бендукідзе, підприємець Ігор Мазепа та радник Президента Анатолій Балюк. Реєстрація – за посиланням http://debaty.org/ru/feedback

Адреса: вул. Володимирська, 57; Час початку: 19:00

Четвер

Круглий стіл "Поштова площа – ворота Подолу"

Архітектурне бюро Zotov&Co та Архітектурний клуб у рамках підготовки до фестивалю Canactions запрошують узяти участь у засіданні круглого столу на тему: "Поштова площа – ворота Подолу".

Засідання відбудеться в приміщенні Архітектурного клубу.

Адреса: вул. Бориса Грінченка, 7. Час початку: 18:00; Вхід вільний.

П’ятниця

Лекція Ришарда Клющинського "Стратегії інтерактивного мистецтва"

Польський Інститут запрошує на лекцію "Стратегії інтерактивного мистецтва", яку прочитає відомий польський мистецтвознавець Ришард Клющинський. Захід відбудеться в рамках проекту "Відкритий архів" за підтримки Центру міської історії Центрально-Східної Європи, Національного центру театрального мистецтва ім. Леся Курбаса та Центру медіа-комунікацій та візуальних досліджень Харківського національного університету імені Василя Каразіна.

Адреса: вул. Володимирська, 23в; Час початку: 19:00; Вхід вільний

Кінопоказ: "Інший "Челсі": історія з Донецька" Якоба Пройсса.

У Будинку кіно розпочинаються покази Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Фільм-відкриття цьогорічного фестивалю – стрічка "Інший "Челсі": історія з Донецька", що її було знято в Німеччині в 2010 році режисером Якобом Пройссом. На відкритті режисер особисто представить фільм разом з невеличкою командою шахтарів – учасників зйомок.

Адреса: вул. Саксаганського, 6. Час початку: 19:00. Вхід вільний

Субота

Суботня дискусія в PinchukArtCentre (роботи Даміана Ортеги)

Щосуботи о 14.00 у PinchukArtCentre традиційно відбувається обговорення однієї або декількох робіт виставки, у якому беруть участь представник арт-центру та відомий гість, який представляє одну з культурних сфер (література, галереї, телебачення тощо).

Цього разу дискусію поводитиме гід PinchukArtCentre Олександр Михед. Предметом обговорення стане персональна виставка мексиканського художника Даміана Ортеги "Інструментальний біт", що буде відкрита для огляду PinchukArtCentre до 17 квітня.

Адреса вул. Червоноармійська/Басейна, 1/3-2; Час початку:  14:00. Вхід вільний.

Майстер-клас з фотографії "Секрети пейзажної зйомки"

Національна мережа магазинів побутової електроніки "Ельдорадо", журнал Photographer і компанія Samsung запрошують вас відвідати унікальні майстер-класи "Ваше Фото", які проводяться для всіх, хто хоче створювати чудові фотографії. Черговий захід серії буде присвячено темі пейзажної зомки. Майстер-класи проводитиме відомий український фотограф Сергій Галушка, який не тільки поділиться власним досвідом, але й допоможе вам дослідити вашу фотокамеру.
Адреса: пр-т  Московський, 20б; Час початку: 12:00; Вхід вільний.

Неділя

Дискусія: "Мобільність у сучасному місті: чи закінчується вона на автомобілі?"

Подіумна дискусія органзіоване в рамках міжнародного фестивалю документального правозахисного кіно Docudays Представництвом Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні.

В рамках події також відбудеться показ фільму "Авто*Мат" (реж. Мартін Марецек, Чехія, 2009).

Дискусія відбуватиметься українською/російською/англійською мовами з послідовним перекладом. У ній візьмуть участь громадські активісти та представники асоціацій мотоциклістів та велосипедистів України. Модеруватиме захід керівник Представництва Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні Кирило Савін.

Адреса: Саксаганського, 6; Час початку - 17:00. Вхід вільний.

Більше анонсів – завжди на http://platfor.ma/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.