7 цікавих освітніх подій за 3 робочі дні

28 березня 2011, 08:51
Власник сторінки
журналіст
0
2280

Друзі, відтепер наш блог матиме дещо інший формат. Ми публікуватимемо 2 міні-випуски впродовж тижня (понеділок і четвер зранку), аби зробити нашу інформацію читабельною та оперативно сповіщати Вас про інтелектуальні події столиці.

Сподіваємось, Ви дуже скоро оціните таке нововведення. Тим же, хто звик читати дайджест на весь тиждень наперед, радимо долучитися до нашої щотижневої розсилки, формат якої лишається незмінним.

Отож, початок тижня буде багатим на кінопокази. Втім, вже з вівторка на передній план вийдуть бізнес-дискусії, зустрічі з тележурналістами та лекції з мистецтва.

Зустріч з режисеркою та журналісткою Манон Луазо (понеділок, 28.03.2011, о 18:00)

Книгарня "Є" та Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA запрошують вас на зустріч із французькою режисеркою та журналісткою Манон Луазо – однією з членів журі творчого конкурсу Docudays UA. Остання робота Луазо та фільм "Серійні вбивства в країні Путіна" утверджують її в ролі документаліста людських доль.
Захід відбувається за підтримки посольства Франції в Україні.

Адреса: вул. Лисенка, 3. Вхід вільний.

Кінопоказ: "Вєрка" Мірослава Янека (понеділок, 28.03.2011, о 19:45)

Міжнародний фестиваль документального кіно Docudays UA у рамках ретроспективи фільмів чеського режисера Мірослава Янека запрошує на перегляд фільму "Вєрка", яку режисер зняв у 2005 році.

У стрічці описано зіткнення між співачкою Ідою Келаровою та ромською дівчиною Вєркою Беркьовою зі словацького міста Лученець, чий талант захоплює кожного, хто чує її спів. Картина розповідає про її обдарованість і дитячу безпосередність, а також про готовність допомагати тим, хто цього потребує.

Після перегляду – дискусія з режисером. Кінопоказ відбудеться в Синій залі Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6). Вхід вільний.

Майстер-клас Олександра Войтка з тележурналістики (вівторок, 29.03.2011, о 18:30)

Ґете-Інститут в Україні та Всеукраїнське об’єднання "Німецька молодь в Україні" запрошує на майстер-клас із тележурналістики, який відбудеться в рамках проекту "Клуб молодих журналістів".

Своїм досвідом поділиться викладач та журналіст відділу міжнародної інформації "5 каналу" Олександр Войтко.

Адреса: вул, Олеся Гончара, 44, оф.3. Вхід вільний. Деталі за телефоном: +380 (97) 809 07 22.

Тілесні практики: мистецтво перформансу (вівторок, 29.03.2011, о 19:00)

"Культурний Проект" у рамках циклу лекції з мистецтва ХХ століття запрошує відвідати лекцію мистецтвознавця Людмили Комарницької, присвячену мистецтву перформансу.

«Дійові особи» лекції: Рудольф Шварцкоглер, Марина Абрамович, Сантьяго Сьєра.

Адреса: «Мистецький Арсенал» (вул. Лаврська, 12-14); Вхід за абонементом (перша лекція – безкоштовно).

Круглий стіл: "Побудова диверсифікованого бізнесу – проблеми росту та утримання контролю" (вівторок, 29.03.2011, 14:00 – 17:30)

Києво-Могилянська Бізнес-Школа запрошує власників бізнесу та СЕО на круглий стіл kmbs за участю експертів:

Віталій Антонов – Голова Наглядової ради "Концерн Галнафтогаз", Президент "Універсальної інвестиційної групи", Голова Наглядової ради "Страхова компанія "Універсальна", Член Наглядової ради "Концерн Хлібпром", Генеральний Почесний консул Литовської Республіки у Львові.
Олександр Кардаков – засновник компаній "Інком" і "Датагруп", Голова Наглядової ради "Октава Капітал".

Питання до обговорення:
1. Відкриття нових напрямків бізнесу – коли починати?
2. Швидке розширення бізнесу та побудова системи корпоративного управління.
3. Як розвивати диверсифікований бізнес, не втрачаючи контролю.
4. Диверсифікований бізнес в кризовій ситуації – як забезпечити розвиток?

Для участі в події надішліть заявку на реєстрацію на адресу rodion@kmbs.com.ua (Родіон Мірошник). Кількість місць обмежена.

Адреса: вул. Волоська 8/5, 4-й корпус, 4-й поверх

Зустріч з Олександром Пасхавером: "Найбільші виклики перед українською економікою та бізнесом" (середа, 30.03.2011, о 19:00)

Innovations.com.ua запрошує українських управлінців на відкриту зустріч з одним з найвідоміших економістів України Олександром Пасхавером.

Зустріч відбудеться у форматі відкритої розмови business talk, яку модеруватиме професор Києво-Могилянської Бізнес Школи Олександр Мертенс.

Під час зустрічі будуть обговорені теми:
Український бізнес у глобальній економіці: конкурентні переваги.
Стосунки між бізнесом і державою: чи можливі позитивні зміни.
Конкуренція країн: доля України.
Макроекономічна політика України

Для участі потрібна реєстрація. Необіхно написати листа Сергію Чучкову (
schuchkov@kmbs.com.ua, +380 (67) 28 228 11) з контактною інформацією: (ім'я та прізвище, компанія і посада, електронна адреса, контактний телефон).

Адреса: вул. Волоська 8/5, 4-й корпус, 4-й поверх

Лекція, концерт та бесіда: "Шоколад в історії мистецтва"(середа, 30.03.2011, о 19:00)

У рамках пілотного проекту "Занимательное искусствоведение" у "Шоколадному будинку" відбудеться "Шоколадний вечір".

У програмі вечора:
- лекція на тему "Шоколад у мистецтві", яку прочитає старший викладач Національного університету театру, кіно та телебачення ім. Карпенка-Карого, член Національної спілки художників України Наталія Романова.

Також на заході можна буде побачити авторські іграшки та прикраси дизайнерів (з ароматом кориці, ванілі, шоколаду). Усі запрошені отримають шоколадний сюрприз ручної роботи.

Вхід на "Шоколадний вечір" виключно за запрошеннями, які можна придбати в "Шоколадному будинку" (60 грн.). Довідки за телефонами: 253-31-60, (097) 421-94-37. Адреса: вул. Шовковична, 17/2.

Далі впродовж тижня – семінари з брендингу та архітектурна дискусія про Європейську площу. Однак про це вже у наступному блозі або на http://platfor.ma/


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.