Найкращі лекції, майстер-класи та дискусії першої половини тижня

04 квітня 2011, 07:50
Власник сторінки
журналіст
0
4332

Команда проекту «Платформа» вкотре презентує добірку кращих освітніх подій Києва. Слід визнати, їх так багато, що обирати найцікавіші щоразу складніше.

Більше анонсів можна переглянути на нашому сайті або долучившись до щотижневої  розсилки. Ну а найцікавішим за першу половину цього тижня ми вважаємо таке:

Сучасні ідеології в Україні. Образи самоусвідомлення (понеділок, 4. 04. 2011, о 18:00)


Клуб "Філософія і кіно" запрошує всіх бажаючих взяти участь у засіданні на тему: "Сучасні ідеології в Україні. Образи самоусвідомлення".

Під час заходу виступатиме доктор філософських наук, викладач кафедри політології НАУКМА, Президент Фонду якісної політики Михайло Мінаков.
Адреса: вул. Саксаганського, 6; Вхід вільний.

"Європейський досвід": зустріч з Ханне Северінсен (понеділок, 4. 04. 2011, о 18:00)

Книгарня "Є" та журнал "Український Тиждень" запрошують вас на зустріч з Ханне Северінсен, яка відбудеться в рамках проекту "Європейський досвід". Ханне Северінсен – громадська діячка, президент European Media Platform. Член наглядової ради Української школи політичних досліджень. У якості спостерігача працювала на виборах у Росії, Азербайджані, Боснії, Туреччині. У 2008-2009 на добровільних засадах була радником українського уряду.
Адреса: вул. Лисенка, 3; Вхід вільний; Деталі – за тел. 066 174 11 95.

Лекція: Реінкарнація живопису (вівторок, 5.04. 2011, о 19:00)

"Культурний Проект" у рамках циклу лекцій з мистецтва ХХ століття запрошує відвідати лекцію мистецтвознавця Оксани Баршинової, присвячену трансавангарду в Італії та Україні.

«Дійові особи» лекції : Франческо Клементе, Сандро Кіа, Енцо Куккі, Нікола де Маріа, Міммо Паладіно; Олег Голосій, Олександр Гнилицький, Арсен Савадов, Василь Цаголов, Дмитро Ковсан, Павло Керестей.
Адреса: вул. Лаврська, 12-14; Вхід за абонементом (перша лекція безкоштовна).

Зустріч з Дмитром Павличком (вівторок, 5. 04. 2011, о 18:00)

Книгарня "Є" запрошує на усіх охочих на вечір поезії. У рамках заходу відбудеться зустріч з читачами живого класика української літератури Дмитра Павличка. Вечір приурочений виходу в світ десятитомного видання Дмитра Павличка "Твори", робота над яким завершується ближчим часом.
Адреса: вул. Лисенка, 3. Вхід вільний.
 
Мистецькі посиденьки: PinchukArtCentre + "Піца Челентано" (вівторок, 5. 04. 2011, о 17:30)

Програма EgoЇсти пропонує вам незвичайно провести час. Є ідея поєднати вживання корисної інформації та смакоти. EgoЇсти тепер співпрацюють із PinchukArtCentre, тому пропонують сходити туди на екскурсію (4 виставки), а потім піти на каву й чай до ресторану "Піца Челентано", який знаходиться по сусідству. Там пригощають.
Щоб узяти участь у заході, треба обов'язково записатися тут. Група зустрічається біля входу в АртЦентр, де на вас чекатиме ваш гід.

Концерт джазової саксофоністки Кенді Далфер" (середа, 6. 04. 2011, о 19:00)

У Міжнародному центрі культури та мистецтв (Жовтневий палац) відбудеться виступ знаменитої нідерландської саксофоністки Кенді Далфер.
Адреса: вул. Інститутська, 1; Квитки - 300 - 900 грн.

Лекція-практикум: "Образне мислення у фотографії. Жонглюємо реальністю" (четвер, 7. 03. 2011, о 17:45)

Фотограф Олександр Ляпін навчить вас фотографувати головою, допоможе зрозуміти, яке ваше місце в мистецтві фотографії, а також підкаже, як утілити свої ідеї в реальність і де взяти на це гроші.

Для участі в заході ви маєте попередньо зареєструватися за телефонами: +380 (44) 331 33 77, +380 (63) 841 69 75 (Катерина), або заповнивши форму на сайті організатора.

Вартість залежить від дати реєстрації й оплати: до 7 квітня – 220 гривень, у день проведення заходу – 300 гривень та 100 грн., якщо ви вже брали участь у  програмах Generation UA. Для участі у майстер-класі необхідна реєстрація. Місце проведення заходу повідомляється лише зареєстрованим.

Зустріч із Броніславом Лапідусом: "Перший політ людини в Космос" (четвер, 7. 04. 2011, початок об 18:00)

У рамках "Космічної Одіссеї 2011" відбудеться зустріч із Броніславом Лапідусом, директором Національного центру аерокосмічної освіти молоді імені Олександра Макарова. Захід буде присвячений першому польоту людини в Космос.

Адреса: Мистецький арсенал, вул. Лаврська, 12-14, вхід з квитком на "Космічну одіссею"

Публічна дискусія експертів: "Стагфляція чи дефляція. Війна або Мир" ( четвер, 7. 04. 2011, початок об 18:00)


Публічна дискусія на тему "Стагфляція чи дефляція. Війна або Мир" за участю експертів буде присвячена можливим економічним загрозам.

У якості експертів виступлять фахівці з високим рівнем знань і досвіду. Ви матимете можливість поставити їм будь-які питання, які вас цікавлять. Модератором зустрічі буде фінансовий аналітик Ерік Найман. Детальна програма заходу – за посиланням.

У вартість включено фуршет. Для участі треба попередньо зареєструватися за тел.: (044) 270 59 41 (або e-mail: info@belgravia-club.com або ag@belgravia-club.com).

Круглий стіл: "Майдан Незалежності: надземний та підземний простір" ( четвер, 7. 04. 2011, о 18:00)

Архітектурне бюро Zotov&Co та Архітектурний клуб у рамках підготовки до фестивалю Canactions запрошують узяти участь у засіданні круглого столу. Темою зустрічі стане головна площа нашої країни – Майдан Незалежності.

У заході візьмуть участь архітектори, києвознавці та фахівці з містобудування. Засідання відбудеться в приміщенні Архітектурного клубу.
Адреса: м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 7; Вхід вільний.

Далі цього тижня – концерт «Французька весна в Україні» та «Космічна Одіссея 2011». Про них Ви зможете прочитати у четвер або вже зараз на http://platfor.ma/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.