Зустрічі, лекції, майстер-класи: огляд подій другої половини тижня

14 квітня 2011, 09:11
Власник сторінки
журналіст
0
1224

У Києві триває «Космічна одіссея» та «Французька весна» з насиченою програмою кіно, лекцій та зустрічей.

Завершення цього тижня особливо бурхливе - тільки на сьогодні анонсовано більше 20 освітніх подій!

Зустріч з британським фахівцем з медіації Вільямом Маршем (четвер, 14.04.2011, о 18:00)

Український центр медіації запрошує всіх, хто цікавиться медіацією, на зустріч одним із найдосвідченіших медіаторів Великобританії Вільямом Маршем, який спеціалізується на комерційній медіації в банківській сфері, сферах інтелектуальної власності, будівництва, корпоративного управління та ін.

Теми розмови: маркетинг, помилки, тренди, законодавче регулювання, підготовка до медіації, специфіка, медіація в найближчих до нас країнах тощо. Білл Марш готовий відповісти на усі запитання з цих тем.

Обов’язкова реєстрація на захід – stefiniv@kmbs.com.ua
Адреса: вул. Басейна, 2, "Арена Сіті", 2 поверх, Кав'ярня Espessamente; Вартість – 50 грн.

Кінопоказ: "Нерви" Роберта Райнерта  (четвер, 14.04.2011, о 19:00)

ChernihivPhotoFest і Київське фотографічне товариство запрошують вас на показ німецької стрічки 1919 року "Нерви" Роберта Райнерта, який відбудеться в рамках проекту "Класика німого кіно".

Фільм присвячений дуже буденному явищу людського життя – нервовому зриву. В усіх іноді не витримують нерви. Так є зараз, так само було й сто років тому. Цікаво, як можна передати нерви в німому кіно?

Реєстрація – на workshop@kyivphoto.org із зазначенням імені та контактного телефону. Кількість місць обмежена.
Адреса: вул. Горького, 4/6; Вхід вільний.

Стратегічний маркетинг – 2011, або Принцип M.A.Y.A (Most Advanced Yet Acceptable) (четвер, 14.04.2011, о 19:00)

Единбурзька бізнес-школа запрошує маркетинг-директорів та працівників маркетингових відділів відвідати воркшоп на тему "Стратегічний маркетинг – 2011, або Принцип M.A.Y.A (Most Advanced Yet Acceptable)".

Його проведе Ігор Гут – один з провідних маркетинг-експертів в Україні. Упродовж заходу він представить кейс ALMAZ jewellery: модель перетворення з регіональної мережі на національну.

Для реєстрації необхідно написати листа із запитом про участь на адресу: evgeniy.v@mba-ukraine.com, вказавши ім’я, прізвище, компанію, посаду, контактний телефон, e-mail.
Адреса: вул. Довнар-Запольского, 9/10; Вхід вільний.

Зустріч: "IT-People PechaKucha"(четвер, 14.04.2011, о 18:30)

IT-People PechaKucha – це неформальна зустріч людей зі сфери IT у форматі PechaKucha 20×20. IT-People PechaKucha – це точка перетину людей, що працюють в ІТ. Усе спілкування розгортатиметься навколо питань управління людьми як з точки зору HR-ів, так і з точки зору PM-ів та ІТ-директорів.

Детальна програма виступів, місце та реєстрація – на сайті організатора за посиланням.

Дискусія: "Громада сучасного українського міста: співправитель чи сторонній спостерігач?" (четвер, 14. 04. 2011, о 18:00)

У дискусії про розробку містобудівних програм візьмуть участь юристи, представники громадських організацій, юристи та архітектори.
Дискусія відбуватиметься українською/російською/польською мовами з синхронним перекладом. По завершенні ми раді запросити гостей на фуршет для неформального спілкування. Телефон для довідок (044) 390 70 78.
Адреса: вул. Б. Хмельницького, 55, 2-й поверх; Вхід вільний.

Лекція: "Мистецтво. Активізм. Соціальна критика"(четвер, 14.04.2011, о 19:00)

У рамках циклу лекцій "Сучасне мистецтво в питаннях і відповідях" Культурний Проект запрошує на лекцію художника Микити Кадана, який спробує дати відповідь на питання, як і чому мистецтво починає існувати на перетині різноманітних соціальних та політичних практик.
Адреса: вул. Щорса, 18д, Інститут проблем сучасного мистецтва; Вхід вільний.

Майстер-клас від "Космічної Одіссеї 2011": "Внутрішній космос. Трансформація" (п’ятниця, 15.04.2011, о 18:30)

У квітні Мистецький арсенал відкриває Міжнародний тиждень сучасного мистецтва масштабним проектом "Космічна Одіссея 2011".
Серед великої кількості заходів від "Космічної Одіссеї 2011" кожен знайде щось цікаве для себе. Однією з пропозицій фестивалю є спецпрограма, у рамках якої у п'ятницю відбудеться майстер-клас Олега Драча "Внутрішній космос. Трансформація". Актор і режисер, Олег Драч має досвід перетворень свого внутрішнього простору, яким радо з вами поділиться.
Адреса: вул. Лаврська, 12-14.  Дорослий квиток на «Космічну Одіссею» - 40 грн.

Художня фотографія, або Вчимося творити власні шедеври (п’ятниця, 15.04.2011, о 19:00)

Ви придбали фотоапарат – дорогу "дзеркалку" або просту "мильничку". Навіть навчилися користуватися діафрагмою та витримкою, знаєте закони композиції і кадрування. Але результат вас все одно не вдовольняє. Хочеться шедеврів, а виходить, як у всіх. Хочеться влаштувати власну фотовиставку, але... нічого показати.

Так трапляється з багатьма. Адже недостатньо просто знати технічний бік процесу фотозйомки. Потрібно ще й уміти творчо підходити до створення світлин. Саме цьому буде присвячений наш курс, авторства фотографа Олександра Ляпіна. Ви зрозумієте, що навіть фотографія в якості хобі, епізодичного захоплення, може бути мистецтвом.
Адреса: вул. Межигірська, 56, Зал компанії «Кругозір». Вартість: 99 грн

Публічні сесії "Голос вулиць": день перший (субота, 16.04.2011, 11:00 – 20:30)

Garage Gang Kollektiv представляє проект публічних сесій "Голос Вулиць", що є серією різноманітних програм, у яких заходи фестивального типу поєднані з критичним підходом до поняття громадського простору. У квітні публічні сесії триватимуть 16 і 17 квітня.
Програма першого дня:
11-00 Акція "Зроби Україну чистою". Прибирання Замкової гори (більше про акцію – за посиланням).
15-00 Міські промови. Експеримент чи взаємодія?
17-00 Проект Раїси Шик "Атараксія" на Замковій Горі.
19-00 Перформенс Алевтини Кахідзе "Сімейна історія. Пенелопа. Ч І".
20-30 Музичний виступ гурту Melting Clouds.
Адреса: Андрієвський узвіз, 22в; Вхід вільний.

Екскурсія: Секретні місця Києва (неділя, 17. 04. 2011, 13:00)

"Цікавий Київ" пропонує гостям та киянам незабутні прогулянки містом, а також лекції з цікавими розповідями про історію і сьогодення столиці.
Радимо якнайшвидше записатися до групи на сайті організатора, адже кількість місць обмежена.
Зустріч групи на перетині вулиці Алли Тарасової та провулку Михайлівського, біля дерева, що росте з паркану.
Екскурсовод: знавець Києва Шевчук Анна. Вартість: 50 грн.

Наступний тиждень буде ще більш насиченим, пізнавальним та цікавим. Дізнатися більше про майбутні заходи можна з нашого щотижневого дайджесту або на http://platfor.ma/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.