"Інший Челсі: історія з Донецька" та 8 правил світла: анонси найцікавіших подій Києва

16 травня 2011, 14:38
Власник сторінки
журналіст
0
1785

Команда «Платформи» традиційно публікує анонси найцікавіших подій Києва найближчих днів.

У цій підбірці події на свій смак знайдуть дизайнери, журналісти, люди бізнесу та реклами. А  такі події як показ «Іншого «Челсі» та майстер-клас про інформаційні війни будуть цікаві незалежно від вашої професії.

Майстер-клас директора польського музею Ярослава Сухана(вівторок, 17. 05. 2011, о 16:00)

Національний художній музей України запрошує на презентацію та майстер-клас директора Музею мистецтв MS (Лодзь, Республіка Польща) Ярослава Сухана.

Лодзький музей мистецтв є одним з найстаріших європейських музеїв сучасного мистецтва (відкритий 1920-го). Пан Сухан очолює його вже 5-й рік.

Тривалість заходу – 2 години. Детальна інформація – за телефоном: 278 7454 або pr@namu.kiev.ua (Дарина Якимова).
Адреса: вул. М. Грушевського, 6. Участь безкоштовна

Кінопоказ: "Інший "Челсі": історія з Донецька" Якоба Пройсса (вівторок, 17. 05. 2011, о 18:30)

На численні прохання глядачів за співпраці з Представництвом Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні та Docudays UA буде організовано повторний кінопоказ фільму "Інший "Челсі": історія з Донецька" режисера Якоба Пройсса російською та англійською мовами.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 067 765 56 70.
Адреса: вул. Саксаганського, 6. Вартість - 25 грн.

Теорія та найкращі практики: бізнес-моделі для роботи агенцій мультимедійних новин (середа, 18. 05. 2011, о 09:30)

Фонд Ріната Ахметова "Розвиток України", Могилянська школа журналістики та портал освітніх подій "Платформа" запускають онлайн-трансляцію школи "Журналістика цифрового майбутнього" (DFJ).

Трансляція відбуватиметься на "Платформі" 18-19 травня з 9:30 до 17:00.

У школі викладатиме Ерік Вільямс, професор Школи телекомунікацій Університету Огайо (США). Упродовж двох днів майстер-класу він розкриватиме теми, що будуть цікаві в першу чергу медіаменеджерам та журналістам, а також студентам факультетів журналістики, блогерам і тим, хто цікавиться темою нових медіа.

Перший майстер-клас буде присвячений темі: "Теорія та найкращі практики: бізнес-моделі для роботи агенцій мультимедійних новин". Захід є закритим, тому онлайн-трансляція школи дасть змогу всім, хто зацікавлений у журналістиці нових медіа, але не пройшов відбір на проект, підвищити свій фаховий рівень.

Майстер-клас дизайнера Маріо Нанні "Вісім правил світла" (середа, 18. 05. 2011, о 17:00)

У Великій залі Будинку Архітектора відбудеться майстер-клас "Вісім правил світла" від Маріо Нанні – відомого дизайнера та майстра світлових інсталяцій. Тривалість заходу – півтори години.

Маріо є одним з хедлайнерів міжнародного фестивалю архітектури і дизайну Das Fest, який триватиме у Києві 16-21 травня 2011 року.  Деталі за телефонами: 068 240 35 26 та 097 189 25 05.

Адреса: вул. Бориса Грінченка, 7. Вхід вільний.

Майстер-клас: "Як стати успішним топ-менеджером? (четвер, 19. 05. 2011, о 13:20)

Компанія СКМ запрошує вас на майстер-клас Оксани Фещенко "Як стати успішним топ-менеджером?", який відбудеться в рамках третього сезону соціального проекту FormulaS.

Під час майстер-класу ви дізнаєтеся, як правильно проходити такі етапи кар'єри:
- перші кроки – з чого починається кар'єра?
- резюме як візитка та привід познайомитися з потенційним работодавцем;
- як обрати dream-job і не помилитися?
- "ми обираємо – нас обирають". Успішне проходження інтерв'ю та навички самопрезентації.

Формат заходу передбачає 2 інтерактивні зони – практикум з написання резюме і симулятор щодо проходження інтерв'ю, робота в міні-групах.

Для участі в майстер-класі треба обов'язково зареєструватися.

Адреса: вул. Володимирська, 57; Вхід вільний.


"Варті зустрічі": лекція Олега Нобра з редизайну журналу (четвер, 19. 05. 2011, 19:00)

У рамках проекту "Варті зустрічі" лекцію з редизайну журналу прочитає видавець Олег Нобр. Тема лекції: "Редизайн вітчизняного видання на конкретному прикладі, або Як за 3 тижні зробити новий макет журналу без шрифтів і без команди".

Лекція відбудеться в 224-ій аудиторії КНУКіМ, (2-й поверх, головний корпус). Детальна інформація за тел.: +38 (063) 899 09 32, електронна пошта: info@vartodesign.org.

Адреса: вул. Щорса, 36; Вхід вільний.

Майстер-клас Клайва Вуджера зі стратегічного брендингу
 (п’ятниця, 20. 05. 2011, о 12:20)

У рамках фестивалю Das Fest в приміщенні Архітектурного клубу відбудеться майстер-клас Клайва Вуджера зі стратегічного брендингу.

Destination branding – поняття ширше, ніж сity branding. Воно включає в себе брендинг торговельної нерухомості, створення сприятливого вуличного середовища, парків, розробка стратегії рекламних кампаній, розробка і впровадження особливих цінностей.

Майстер-клас Клайва Вуджера міждисциплінарний, він буде цікавий не тільки архітекторам і дизайнерам, але й також фахівцям в галузі реклами, маркетингу, графічного й іншого дизайну, урбаністики й планування міського розвитку.

Адреса: вул. Бориса Грінченка, 7; Вхід вільний.

Тематична зустріч з Анною Блок: "Жіноча саморефлексія у фотографії" (22.05.2011 14.00)

ChernihivPhotoFest і Київське фотографічне товариство запрошують вас на тематичну зустріч "Жіноча саморефлексія у фотографії" з Анною Блок (Москва, Росія).

Анна Блок, молодий фотограф з Москви, учасниця більш ніж 15 виставок в Росії та за кордоном, переможець конкурсів фотографії, намагається за допомогою фотографії дослідити свій внутрішній світ та витягнути з несвідомого те приховане, що не дає спокою людській душі. Страхи та комплекси, мрії та бажання. Анна аналізує жіночу фотографію, вивчаючи досвід колег зі всього світу, та приходить до висновку, що жінка-фотограф у своїй творчості рухається у середину себе, часто використовуючи фотографію у психотерапевтичних цілях…

На зустрічі Анна поділиться своїми відкриттями, розповість про старі й нові проекти, покаже оригінальні відбитки.

Вхід безкоштовний. Реєстрація на workshop@kyivphoto.org з вказівкою назви лекції, свого імені та контактного телефону. Кількість місць обмежена.

Адреса: Я-Галерея (вул. Волоська 55\57)

Детальніше про ці події можна дізнатися на http://platfor.ma/.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.