Справа Льоні-Космоса живе і перемагає

02 червня 2011, 10:21
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
1797

В Одесі і Херсоні

Одеська влада насмішила своїми планами всю Україну. Є в південній Пальмірі площа Бориса Дерев`янка, загиблого журналіста. І є площа Незалежності. Одеські можновладці мають намір поміняти їх назвами. Тобто площа Незалежності носитиме ім`я Дерев`янка, а площа Дерев`янка отримає назву Незалежності. Мотивують це тим, що покійний журналіст працював якраз поруч з тією площею, якій зараз хочуть дати його ім`я.

Іще можна було б зрозуміти логіку, коли б прихильник російської ідеї мер Одеси Олексій Костусєв вирішив стерти на порох пам`ять про якихось “клятих націоналістів”. Але тут хід думок Костусєва незбагненний.

Такі наміри можна порівняти хіба що з рішенням херсонської влади заборонити собакам гавкати вночі. Як втілити таке рішення в життя – один Бог знає.

Отож, одесити і херсонці перевершили знаменитого київського мера Льоню-Космоса. Той язиком дурниці хоч і молов, але діяння його були хай і для власної вигоди, але “чіста канкрєтні”. А одесити з херсонцями не лише мелють язиком, але й рішення в дусі Космоса ухвалювати. Отож, справа Льоні живе і перемагає. Перемагає здоровий глузд.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.