Від дискусії про дискусії - до чаювання на даху: анонси найцікавіших освітніх подій Києва

06 червня 2011, 07:02
Власник сторінки
журналіст
0
1530

Команда «Платформи» традиційно пропонує добірку цікавих лекцій, майстер-класів, дискусій та кінопоказів Києва.

Цього тижня на вас чекають доволі різнокаліберні лекції з бізнесу та мистецтва. Крім того, не слід забувати про хороше кіно, якого теж не бракуватиме.

CoffTalk з випускниками французької бізнес-школи HEC Paris (понеділок, 06. 06. 2011, о 19:00)

MBA Strategy запрошує вас стати учасником унікальної події – CoffTalk з випускниками Hautes Etudes Commerciales – однієї з провідних бізнес-шкіл Франції, Європи та світу.

HEC Paris є першою бізнес-школою Франції, яка має "потрійну корону" акредитацій AACSB, AMBA, EQUIS. У 2010 році HEC уп’яте поспіль зайняла 1-е місце в рейтингу газети Financial Times серед бізнес-шкіл Європи. Ви хочете відпочити після роботи, випити чашку ароматної кави і при цьому отримати дізнатися про навчання в HEC Paris? Тоді CoffTalk саме для вас.
Зареєструватися для участі можна на сайті організатора.

По детальну інформацію звертайтеся за тел: + 380 (66) 267 02 01, або електронною поштою: potapenko@mbastrategy.ua (Володимир Потапенко).

Адреса: Aroma Espresso Bar (вул. Жилянська, 75)

Дискусія про дискусії + Презентація каталогу проекту "Революційні моменти" (вівторок, 07. 06. 2011, о 16:30)

Польський інститут у Києві запрошує вас відвідати дискусію про дискусії, які організатори вважають це ще однією формою організації мистецького життя.

Запропоноване обговорення повинне стати таким самим інструментом аналізу самого дискусійного руху, як дискусія стала інструментом осмислення мистецької реальності. До розмови запрошено широке коло художників, критиків, журналістів, представників мистецьких інституцій.

Після дискусії відбудеться презентація каталогу "Революційні моменти".

Адреса: вул. Михайла Грушевського, 6. Вхід вільний.

Лекція Дмитра Малакова "Чи живий ще дух Києва?" (середа, 08. 06 .2011, о 18:00)

Науковець, який багато років присвятив вивченню архітектури та образу життя киян у різні історичні періоди – ХІХ сторіччя, німецької окупації та 50-х років – говоритиме з усіма охочими про те, чи існує досі дух Києва.

Модератор зустрічі — Сергій Грабар. Деталі – за тел.: +380 (66) 174 11 95.

Місце: вул. Лисенка, 3. Вхід вільний.


Лекція: "Мистецтво в епоху постбіології" (середа, 08. 06 .2011, о 19:00)

В рамках освітнього лекторію проекту "Україна нових медіа" лекцію "Мистецтво в епоху постбіології" прочитає російський художник та куратор Дмитро Булатов.

Лекція буде присвячена широкому спектру явищ сучасного мистецтва, представники якого використовують у своїй творчості новий науково-технологічний інструментарій – штучне життя, роботехніку, біо- та генну інженерію.

Аналізуючи окремі проекти та практики, куратор Калінінградського філіалу Державного центру сучасного мистецтва Дмитро Булатов намагається розібратись з тим, якими шляхами сучасна техно-біологічна культура приведе людство до управління еволюцією органічної природи.

Захід відбудеться в актовій залі Гуманітарного корпусу НПУ ім. Михайла Драгоманова (вул. Тургенівська, 8/14). Вхід вільний.


Кінопоказ: "Смерть пана Лазареску" Крісті Пуйу  (четвер, 09. 06. 2011, о 19:00)

Кіноклуб "А Кіно" запрошує вас на перегляд румунської стрічки "Смерть пана Лазареску", знятої режисером Крісті Пуйу в 2005 році.

Одіссея літнього пана Лазареску чотирма бухарестськими клініками, що перевантажені жертвами нічної автобусної аварії. Возять старого нічним Бухарестом, аж доки сили, розум і саме життя не залишають його.

Екзистенційна правда, для якої румун Крісті Пуйу знайшов ідеальний сюжет і форму, принесла йому приз паралельної каннської програми "Особливий погляд". Співробітники бухарестських клінік на сайті фільму тривалий час наполягали на тому, що режисер усе перебільшив.

Обов’язковий попередній запис за телефоном: +380 (44) 537 33 51.

Адреса: вул. Волоська, 55/57; Вхід вільний.

Семінар: "Економіка України: 2011 – 2012" (четвер, 09. 06. 2011, о 19:00)

Edinburgh Business School та інвестиційна компанія Dragon Capital запрошують вас узяти участь у семінарі на тему "Економіка України: 2011 – 2012", який проведе Олена Бєлан – головний економіст інвестиційної компанії Dragon Capital.

На семінарі спікер відповість на питання:
- Чому зростає економіка України і як довго триватиме ріст?
- Що думають іноземні інвестори про Україну?
- Чи зможе країна обійтися без кредитів МВФ?

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації та наявності відповідної посади: керівника фінансових служб, директора з економіки та фінансів, фінансового експерта. Для реєстрації, будь ласка, відправте запит за електронною поштою: evgeniy.v@mba-ukraine.com, вказавши своє ім'я, прізвище, компанію, посаду, телефон та імейл.

Адреса: вул. Довнар-Запольского, 9/10; Вхід вільний.


Суботня дискусія в PinchukArtCentre: роботи Олафура Еліассона (субота, 11. 06. 2011, о 17:00)

Щосуботи о 17:00 у PinchukArtCentre традиційно відбувається обговорення однієї або декількох робіт виставки, у якому беруть участь представник арт-центру та відомий гість, який представляє одну з культурних сфер (література, галереї, телебачення тощо).

Цього разу дискусію поводитиме генеральний директор ПінчукАртЦентру Екхарт Шнайдер. Предметом обговорення стане творчість Олафура Еліасона, персональна виставка якого "Твоє емоційне майбутнє" демонструватиметься в PinchukArtCentre до жовтня.

Адреса: вул. Червоноармійська/Басейна, 1/3-2. Вхід вільний.


Екскурсія: Чай по-київськи на даху (субота, 11. 06. 2011, об 11:00)

Проект "Цікавий Київ" пропонує гостям та киянам незабутні прогулянки містом, а також лекції з цікавими розповідями про історію і сьогодення столиці.

Цього разу організатори запрошують вас на справжнє київське чаювання на 100-метровій висоті!
Якщо ви хочете поринути в атмосферу "чаювання по-київськи", зі справжнім самоваром і правильним чаєм, а також дізнатися масу цікавих чайних історій – чекаємо вас на лекції-чаюванні на даху.

Записатися на ексурсію можна на сайті організатора.

P.S. У разі дощу захід буде перенесено.

Місце зустрічі групи: пр-т Червонозоряний, 4а (Севастопольська пл.). Вартість – 150 грн.

Детальніше про ці та інші події Києва - як завжди на http://platfor.ma/. Рекомендуємо також наше свіже інтерв’ю з Вахтангом Кіпіані.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.