TEDxKyiv, ідеї про підприємництво, варті поширення

15 червня 2011, 07:51
Власник сторінки
журналіст
0
1093

Найближчої суботи у Києві відбудеться п’ята конференція ідей, вартих поширення, – TEDxKyiv, яка цього року буде присвячена темі підприємництва.

«Платформа» запрошує вас на чи не найбільший підприємницький брейнштормінг червня.

Протягом 7-ми годин конференції виступлять чотирнадцять фахівців з різних міст України та світу. Втім, говоритимуть вони не лише про бізнес, а й про мислення, ідеї та внутрішню рівновагу.

Сьогодні – останній день для реєстрації і замовлення квитка! Вхід на усі події TEDxKyiv оплачується одним квитком вартістю 200 грн. Конференція відбудеться у культурно-освітньому центрі "Майстер-клас" (вул. Лаврська, 16).

Також ми представимо вам деякі з майбутніх лекцій. Ознайомитися з повним переліком та переглянути кожну подію можна за посиланням.

Шнайдрук Олександр: "Нова технологія батарей і альтернативні можливості для електротранспорту"

Олександр Шнайдрук - директор з розвитку бізнесу компанії YUNASCO. Працює в компанії YUNASCO з 2007 року. Відповідає за роботу з клієнтами та бізнес-розвиток. Спеціалізується на створенні і розвитку нових високотехнологічних компаній і продуктів. Має більш ніж 7 років досвіду роботи в hi-tech-бізнесі. Обіймав посади технічного директора, керівника проекту, менеджера з міжнародних продажів у ІТ-стартапах.

Бабич Валерій: "Як досягти успіху в творчому бізнесі, ідучи за своїм покликанням"

Валерій Бабич - керівник продакшн-студії "Бабич-дизайн", що займається виробництвом документальних фільмів, анімаційної продукції, спецефектів. Займається викладацькою діяльністю, є почесним професором мистецтвознавства Ганноверської академії природничих наук. Викладав телевізійний дизайн на міжнародних семінарах в Москві, Києві, Харків, Тбілісі, Сараєво.


Шиндяпін Сергій  "Чотири ступені свободи в професії інженера та підприємця"

Сергій Шиндяпін - директор інжинірінгової компанії "Простые решения". Навчався в Львівській політехніці. У 1990 році створив програмістських команду і написав свою мову програмування і базу даних. Працював у різних проектах, займався програмуванням, проектуванням, дизайном.


Глібовицький Євген, Грицак Ярослав "Системне мислення у створенні стратегій для розвитку міст"

Євген Глібовицький - консультант із комунікацій, стратегії та маркетингу, керуючий партнер консалтингової компанії pro.mova, викладач програм із комунікацій для медіа, бізнесу та неприбуткових організацій.

Ярослав Грицак - історик, викладач, автор понад 500 публікацій, професор Українського католицького університету, директор Інституту історичних досліджень Львівського державного університету ім. Івана Франка.


Пономаренко Іван "Як митець і винахідник може радикально покращити міську інфраструктуру"

Іван Пономаренко – архітектор, співавтор альтернативного проекту розв'язки на Шулявці, проекту модернізації трамвайної мережі та багатьох інших ініціатив щодо поліпшення київської інфраструктури. Лауреат конкурсів у галузі архітектури, дизайну і будівництва.

Отож не пропустіть нагоди почути все це з перших вуст і залишайтеся в курсі освітніх подій з "Платформою"! Для тих, хто не зможе потрапити відбудеться онлайн-трансляція за цим лінком - http://platfor.ma/blog/tedxkyiv/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.