Відпочинок Азарова і Кемерона: Знайди 10 відмінностей

02 серпня 2011, 10:25
Власник сторінки
журналіст
0
9349

В Криму перекривають дорогу від аеропорту Сімферополя і до південного узбережжя. Мигаючи і завиваючи, дорогою несеться броньований кортеж. Його ціль - захищена колючим дротом і батальйоном спецназу державна дача.

Приблизно так їде на відпочинок звичайний керівник звичайного українського уряду.

А вже там, за високим парканом на Миколу Азарова очікує рай на землі, куди не мають доступу звичайні громадяни.

І це незважаючи на те, що жителі України щороку вкладають десятки мільйонів гривень кревних податків на утримання, ремонти і реконструкцію цього і ще мабуть з десяток таких самих державних санаторіїв.

Зате в цьому є позитив. Навіть на відпочинку українські можновладці надають сотні робочих місць для громадян країни, які працюють в обслузі і охороні маєтку. А якщо вони працюватимуть ідеально, то отримують за те вагомі преміальні, знову ж таки з наших податків.Азаров(другий справа) йде купатися з особистою лікаркою(за ним) і охоронцями на безлюдному пляжі Фото sprotiv.org

Також наші можновладці піклуються про море - купаються в акваторії поблизу санаторію насамоті. І не дай бог вам до них підплисти, аби перекинутися кількома словами,мовляв: "Привіт Коля, як життя, як дружина. Ти як з Києва відїзджав, не забув вимкнути світло у робочому кабінеті?"

Але ж ні - не дадуть.Тікі, ото бува підпливаєш, наприклад кролем чи на спині, до бухти санаторію і десь в повітрі вже лунає голос з гучномовця: "Немедленно покиньте бухту! Если вы не выплывете, мы будем вынужденны открыть огонь!(З розповідей друзів, огонь не відкривали, але було досить страшно)

А в цей час, звичайний прем’єр-міністр (не найбіднішої країни ЄС)Великобританії Девід Кемерон тихенько бере за свої гроші авіаквитки для себе і сім’ї у Флоренцію.

Знімає за свої гроші кілька кімнаток у старовинній віллі у серці Тоскани(батьківщина італійського Ренесансу) разом ще з кількома сім’ями.На території маєтку є сад, басейн і тенісний корт.

За два тижні такого задоволення Кемерон заплатить 6 тисяч фунтів чесно зароблених (дивне слово правда?) коштів.

Британський прем’єр(у туфлях на босу ногу) не заважає місцевим жителям Фото АР

У вільний час Кемерон гуляє околицями, п’є каву у кав’ярнях,а там його, навіть, не впізнають і відмовляють у обслуговуванні.

У цьому абзаці мали би бути висновки, але навіщо повторювати те, що вже сто-піцот разів проговорено на всіляких савікшустершоу?Факти говорять самі за себе… на жаль… На жаль нам і нашим слугам(а саме слугами за нашою Конституцією є влада, а не навпаки) ще рости і рости, до тієї частини нашого континенту, яка до цих пір знаходиться за залізною завісою…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Украина,Азаров,отдых,Великобритания,Кэмерон
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.