Янукович став гнучкішим?

08 вересня 2011, 19:42
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
2734

Мститься не за подяку Донбасу


Одному з лідерів фанатського руху київського “Динамо” Андрію Кореневському офіційно  пред’явили звинувачення у побитті громадянина Андрія Саламатіна. Того самого діяча, який 7 серпня під час матчу “Динамо” – “Карпати” намагався вирвати з рук львівських фанів прапор із зображенням Романа Шухевича. Львівські і київські фани відлупцювали Саламатіна, який невідомо чого замахнувся на чужу власність.

Цей випадок засвідчує, що Янукович і його пацани  почали виявляти гнучкість. Раніше вони перли, не дуже дбаючи що хто про них подумає. Тепер же  почали дбати про імідж. Вони не стали оголошувати, що хочуть покарати фанів за кричалку “Спасибо жителям Донбасса...”. Якби фанату пред’явили б звинувачення за, наприклад, образу президента, то ще раз розсмішили б усю країну.

Так само і наїзд на фірму ProstoPrint, яка випускала футболки з написом “Спасибо жителям Донбасса”. Тут вже взагалі нема до чого причепитися. Працівники УБОЗ закрили співробітників фірми і протримали в офісі аж до 5-ї ранку. Тож причепилися до того, що фірма нібито незаконно друкує футболки з лого Євро-2012. Власник фірми Денис Олейников у відкритому листі Януковичу пояснив, що вони таку продукцію друкували на замовлення тої ж таки міліції.

Вони можуть вигадувати все, що їм заманеться. Чи повірить їм хтось? От шкода тільки, що вони конкретним людям можуть, якщо не долю поламати, то дуже сильно життя попсувати.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.