Олейников: піар-розробка чи новий лідер?

20 вересня 2011, 09:25
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
1990

Сумніви і сподівання


Новий рух, який прагне започаткувати керівник фірми “ProstoPrint” Денис Олейников викликає сподівання і сумніви. Сумніви, бо оцей чоловік, якого підстрелили за футболку “Спасибо жетилям...”, був не просто собі громадянин, а людина від “Спільної справи”, тобто свій. Та й поранення в долоню дуже дивне. Схоже на самостріл з метою піару. А це може означати, що за цим рухом стоять політичні технології. Втім, у житті всяке буває.

 

З іншого боку, коли існує суспільний запит, то лідери зявляються ніби нізвідки. Згадаймо Богдана Хмельницького. Його особисто образили вороги і його образа наклалася на суспільні настрої. Так він став лідером. Хто зна, може, і Олейников так само вигулькнув.

 

Одним словом, поживемо – побачимо. Суспільство вже непогано навчилося відрізняти піарівські розробки від реального життя. Думаю, у найближчому майбутньому ми зрозуміємо все чітко.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.