Голий пістолет по-українськи

03 жовтня 2011, 18:31
Власник сторінки
журналіст
0
2776

Глава українського МЗС Костантин Грищенко заявив, що Україні потрібно провести глибоку реформацію судової системи.

Дожилися. Прибічники Партії регіонів, що ще недавно кричали, про необхідність строгого покарання для ЮВТ, вже почали говорити про недосконалість законодавства. А до цього виявляється все було нормально, да??

По Вашому це неправильно, що завдавши державі шкоди на мільйон, навіть без власної користі, потрібно за це посидіти і заодно відшкодувати це бабло(бо кілька тисяч пенсіонерів можуть залишитися без пенсій,або якесь містечко без дотацій на дороги, чи лікарні).

По моєму, мої дорогі слуги(ще раз нагадую ваш високий статус, який ви отримали після виборів) це справедливе покарання. Бо тисячі людей ставлячи галочку у бюлетені очікували від вас якісної роботи, а не розпліднення корупції.

Згоден з опозицією, Тимошенко садити нечесно. Але нечесно тільки тому, що більше майже нікого не садять. Та з іншого боку, якщо зараз посадять Тимошенко, то років через п’ять(а може і менше) посадять когось іншого(не буду уточнювати, бо до Шинкаренка вже приходили у гості захисники безпеки нашої Вітчизни).

А в цей час вся Країна перемкнулась з кримінальних блокбастерів на події у Одеській області. Рейтинги новин з південних регіонів Батьківщини б’ють всі рекорди.

Голий пістолет,Кримінальне чтиво і Таксі нервово курять у сторонці, бо на вулицю вийшли українські правоохоронці(як поетично вийшло).

Спочатку групка чуваків, ніби з якоїсь Чечні легко розбирається з десятком українських правоохоронців, на яких ми(громадяни України) недавно викинули з кишень мільярд гривень на додаткову екіпіровку.

Затим міліціонери разом з СБУшниками, залучивши близько тисячі чоловік(ніби більше немає жодної роботи), шукають цих чеченців. А потім граються у Голівуд, немов ображені школярі, півсотнею чоловік розносять будиночок, де сиділо всього два гордих джигіта з автоматами, при цьому знищують і пошкоджуючи все, що поруч стояло.

І це все відбувається у той час, коли журналісти 1+1намагаються витягти із в’язниці невинних чоловіка, який сидить замість пологівського маніяка, який уже як два роки зізнався у всіх злочинах. Справа пахне карними справами для десятка слідчих і суддів. А ще це може за собою потягнути на поверхню тисячі інших невиннозасудженних, які зараз займають місця інших у бетонних клітках колоній.

Поза тим, журналісти цього ж каналу за два останніх тижні у своїх сюжетах, на конкретних прикладах доказують, що відділ київської міліції по боротьбі з торгівлею людьми кришує столичний бізнес проституції, а в армії можна вільно зняти на ніч солдата строкової служби.

Крім того, сьогодні бюро розслідувань Свідомо викладає в інтернет відеодокази ВБИВСТВА! студента Ігора Індило у Шевченківському райвідділку Києва.

Це не приховані факти з чергової псевдо опозиційної газетки, це ті речі за якими ми з дня в день спостерігаємо, міцно()стискаємо кулаки, і терпимо, намагаючись перемкнутися на усілякі зомбі шоу,типу Х-фактор, Україна має талант чи Майданз.

Ми втратили довіру до судів, правоохоронців, політиків.Навіть церква на своїх мерседесах і годинниках за десятки тисяч доларів вже не викликає співчуття.

І залишається у Країни тільки два виходи, або кардинально змінювати структуру Країни за грузинським сценарієм, або провести референдум,оголосити себе політичними банкротами і здатися з тельбухами у полон до ЄС(з Росією вже 300 років було, давайте ще з Європою поживемо).

Нехай вони вводять свої контингенти, знову долають хабарі, як у 41-му, наводять порядок у податковому законодавстві, слідкують за ремонтом доріг(все таки ми ремонтувати вміємо, подивіться хоча б на траси до Межигір’я чи Конча-Заспи) і будують нове культурне, свідоме суспільство.

Звучить смішно і крізь сльози бо ми продовжуємо валитися невідомо куди у третій песимістичний варіант: на вулицях боїшся мєнтів, які роблять більше шкоди ніш рецидивісти, мирне небо давно охороняє ржава техніка і побиті п’яними офіцерами солдати, гривня з дня на день може знову завалитися,суди судять тільки за гроші, у бюджеті чергова дірка і хтось при цьому ще встигає красти, гребти, напихати кишені...

Або, ще четвертий варіант, взяти все у свої руки і...(а далі ви і самі вмієте і  знаєте, що робити - головне не пускати старих політиків, бо вони все повернуть на круги своя...)

В країні стагнація і мудацтво, лібералізм і продажне лівацтво й невідомо, що нас трима на плаву…(С. Жадан)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: МИД Украины,коррупция,суды,МВД Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.