Зв`язок між пологівським маніяком і вбитими міліціонерами

04 жовтня 2011, 15:30
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
2009

Він очевидний


Два повідомлення приблизно збіглися в часі. Одне про те, що троє міліціонерів в Одеській області загинули під час затримання злочинця у п'ятницю рано. Друге – про те, що іще кілька справ так званого пологівського маніяка, який з початку 80-х років ґвалтував і вбивав жінок і дівчат, передано до суду.

Як вони між собою пов'язані? Річ у тім, що за злочини пологівського маніяка, який жив у містечку Пологи Запорізької області і якого звали Сергій Ткач, садили невинних людей. Дехто відсидів повний термін, один чоловік навіть вкоротив собі віку від ганьби. Міліція не ловила справжнього злочинця, а брала  людей, які мали нещастя опинитися біля місця злочину, вибивала з них свідчення і садили невинних. Раніше Ткача  засудили за 37-ма епізодами. За багатьма з них сиділи невинні.

Ось таким чином вона розучувалася ловити реальних злочинців. Вона таким чином втрачала професіоналізм. А коли постала необхідність затримати реального вбивцю, то операцію спланували так, що трьох міліціонерів відправили на той світ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.