До вироку Тимошенко готові! У Києві з'явилися свіженькі автомводомети МВС

06 жовтня 2011, 20:28
Власник сторінки
журналіст
0
6281

Київ. 6 жовтня. 13:50. По проїзду між будинками 24 і 26 по бульвару Лесі Українки із глибини двору виїзджають дві незграбні броньовані вантажівки з водометами на дахах.

Скло у них загратоване, передній захист посилено масивними сталевими листами, на одній збоку написано МІЛІЦІЯ.

Першою їде сірий броньовик на базі військової модифікації автомобіля КрАЗ, за ним синій броньовик на базі автомобіля КамАЗ. 

Машини виїзджають зі спільної території віськових частин 3001(Управління Північного територіального командування внутрішніх військ МВС) і 3066(Внутрішні війська МВС - спеціалізація конвой, в т.ч забезпечують охорону в судах).

Ось, у спеціалізації останньої частини по вулиці Щорса 38, можливо, і криється потреба цих автомобілів у Києві, саме найближчим часом.

 Ці машинки показались оку киян менш ніж за тиждень до початку зачитування вироку Юлії Тимошенко, 11 жовтня.

Я, по правді, байдуже відношусь до "опальної опозиціонерки", але ці вантажівки мене збентежили. 

За всі свої роки життя у столиці (з народження) я вперше бачу таку спецтехніку, здається, київська міліція ні разу не використовувала подібну вантажівки для розгону жодних масових акцій.

До цього міліціонери справлялися щитами, газом і дубинками. Максимум, могли позалякувати пожежними машинами і військовими бронетранспортерами, які у 2004 році стояли у підворотнях.

А тепер, он бачте, попереду Євро 2012, до нас їдуть євровболівальники, які звикли до таких "тачок-на-прокачку" у своїх лондонах, припарижжях і греціях.

Загалом, я так розумію, що подібним залізом міліція готується боротися з населенням, яке все більше і частіше помічає, що наші, так звані "правоохоронці", не те що закону не знають, а й не можуть захистити нас від банальних злочинців.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Евро-2012,Юлия Тимошенко,МВД
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.