Янукович знову шлангом прикидається?

12 жовтня 2011, 06:36
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
4557

Аналогія


Якби хтось на публіці заїхав іншому по зубах, а потім шкодував, що зіпсував громадянам вечір, то його, певне сприйняли б як не зовсім адекватного. Янукович, запхавши Юлю за грати, повівся так само. "Це прикрий  випадок, який перешкоджає євро інтеграції". Він про це заявив на спільній  прес-конференції з  президентом Словении Данилом Тюрком.

Уявляєте? Чоловікові кажуть з усіх можливих гучномовців: вирок над Тимошенко може поставити хрест на євро інтеграції. Він слухняно киває головою і продовжує пхати свого політичного опонента до в'язниці. Коли він її туди запхав, то розвів скрушно руки і пошкодував, що це бар'єр на шляху до євро інтеграції, яку він обіцяє нам забезпечити. Знову шлангом прикидається. Він і справді думає, що його не розкусили? Чи йому насправді по цимбалах, що про нього лохи з Євросоюзу подумають?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.