Солярис, форум журналістики та молодіжна політика

05 грудня 2011, 08:58
Власник сторінки
журналіст
0
1379

Платформа ділиться з вами ще однією порцією освітніх подій наступного тижня.

  Кінопоказ: "Солярис" Андрія Тарковського (5. 12. 2011 о 19:00)

У київському кінотеатрі імені Чапаєва з 28 листопада по 27 грудня триватиме ретроспектива фільмів Андрія Тарковського.

5 грудня відбудеться показ стрічки "Солярис" (1972), знятої за мотивами однойменного роману польського письменника Станіслава Лема.


Місце: Кінотеатр імені Чапаєва (вул. Велика Житомирська, 40). Вартість - 10–15 грн.



  І форум журналістики Україна – Іспанія (6. 12. 2011 о 09:00)

Тематика форуму – якість журналістики та свобода слова, цифрова журналістика та журналістика, що створюється самими споживачами. В обговоренні візьмуть участь провідні українські та іспанські журналісти.

Форум відбуватиметься в Конгрегаційній залі Староакадемічного корпусу НаУКМА (вул. Сковороди 2). Попередня реєстрація (emb.kiev.cult@maec.es) обов’язкова! Робочі мови: українська та іспанська з синхронним перекладом.


  Подіумна дискусія: "Реформа молодіжної політики: від інституційних до соціальних аспектів" (7.12. 2011 о 10:00)

7 грудня 2011 року в рамках проекту "Експертиза закордонних трансформацій" відбудеться панельна дискусія "Реформа молодіжної політики: від інституційних до соціальних аспектів".

Мета проекту: розповісти в українському середовищі про закордонний у сфері реформування молодіжної політики. Очікуються доповіді представників Сербії та Польщі. Передбачена дискусія про стан та перспективи молодіжної політики в Україні.

Учасники дискусії: представники експертної та академічної спільнот, представники молодіжних організацій, органів державної влади, а також представники всеукраїнських та регіональних ЗМІ (загалом очікується близько 100 учасників).

Модератор заходу: Олександр Акименко, журналіст, співзасновник проекту "Платформа".

Місце: Готель "Русь" (вул. Госпітальна, 4). Вхід вільний.


Зустріч із французьким журналістом Аленом Гіймолем (7. 12. 2011 о 18:00)

Ален Гіймоль – журналіст, політолог, письменник. Ален вивчав журналістику в Університеті міста Тур. Закінчив аспірантуру при факультеті сучасної історії в Інституті політичних досліджень у Парижі. Розпочав кар’єру в журналі Inter-Dépendances, спеціалізованому щомісячному виданні. Згодом працював журналістом відділу "Світ" щоденної газетиLa Croix, де спеціалізувався у питаннях Східної Європи (Росія, Балкани, центральна Європа).

Місце: Книгарня "Є" на "Золотих воротах" (вул. Лисенка, 3)


Творча зустріч із Артемом Гостєвим (7. 12. 2011 о 19:00)

Артем Гостєв – керівник департаменту творчих проектів телеканалу "Інтер". Має 15 річний досвід роботи в дизайні – графічному і телевізійному. Закінчив Харківську державну академію дизайну і мистецтв. Очолював відділи дизайну національного телеканалу Саудівської Аравії, українського національного телеканалу "1+1". Наразі – керівник департаменту творчих проектів телеканалу "Інтер" (у складі якого працює 40 спеціалістів). Роботи Артема Гостєва тричі отримували нагороди однієї з найпрестижніших телепремій PromaxBDA International.

Вхід за реєстрацією. Реєстрація безкоштовна – заповніть форму.

Місце: М17 Центр сучасного мистецтва (вул. Горького, 102-104).

http://platfor.ma/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.