Вода для Президента

22 грудня 2011, 03:48
Власник сторінки
журналіст, телеканал ТВі
0
10675

Трохи помилилися з ціною тієї води учора. Процес зачаровував: наливання під столом інтригує, чи не так? Може, вона і не 300 грн/пляшка коштує, але те, що в магазинах не продається - факт!

Хотіли на сьогоднішній ефір “Ранку з ТВі” купити водички Харрогейт. Тієї, яку вчора з-під столу наливав собі Президент. Думаю, прокидання в 4 ранку трохи виснажує, а тут якась сила життєдайна, напевно! Не просто ж так Віктор Федорович ту пляшечку під столом тримає.

Отож, почала шукати. Обдзвонила супермаркети, аптеки... нема такої води. Погуглила. Знайшла компанію, яка завозить Харрогейт в Україну (можливо, одну з них, можливо, єдину). Центральний офіс, за дивним збігом обставин, розташований в Донецьку. Дзвоню з надією, що допоможуть.

Питаю - де в Києві можна купити?

Не можна - відповідають. - Нема в Києві. А вам якої треба? У склі чи в пластику?

У склі, звичайно! - кажу.

Нема у склі. Не завозили найближчим часом в Україну. Є у пластику.

Ну, тоді мені упаковку - відповідаю.

Ого, це дуже багато. Стільки, мабуть, не знайдеться, - чую на тому кінці дроту.

А скільки знайдеться?

Ви подзвоніть завтра вранці, - кажуть. - Ми подивимося і скажемо скільки і де можна забрати.

Сказали також, що Харрогейт замовляють перважно для елітних ресторанів, але теж дуже рідко. Сама ж компанія займається головно постачанням вина. 
З ціною журналісти вчора трошки не вгадали, звісно. Але водичка таки непростою виявилась.

P.S. Знайшлася вода ще в оному місці. Написали мені, що її можна купити в одному зі спортивних клубів Києва. Там є аж 4 види. Вартість від 21 до 38 гривень. Треба скуштувати. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.