Показуха для Януковича. З Києва на завод у Крюків відправили діючі вагони метро

16 лютого 2012, 23:13
Власник сторінки
журналіст
0
17057
Показуха для Януковича. З Києва на завод у Крюків відправили діючі вагони метро

Маразм нинішньої влади переходить всі рамки. Кожна поїздка Президента у регіони супроводжується годинними перекриттями основних доріг і Потьомкінськими дєрєвнями.

10 лютого з Києва на вагонобудівний завод у Крюкові (передмістя Кременчука) після 40-річної експлуатації, згідно японських контрактів по модернізації Київського метрополітену, відправили вагон метро типу ЕЖ і в цей же ешелон вчепили кілька нових вагонів метро Крюківського вагонобудівного заводу, що прибули до столиці менше року тому.

На різних спеціалізованих форумах користувачі кілька днів пропонували свої версії, навіщо нові вагони відправляти на завод виробник.
 
Але вчора, 16 лютого, все прояснилося. Виявилося, що наш любий ВФЯ вирішив завітати на єдиний в Україні завод, що займається будівництвом пасажирських і вантажних вагонів.

А в цей час, як на зло, в у виробничому цеху пасажирських був тільки один новий український швидкісний поїзд.
Яник ходить по крюківському метровагону 16 лютого. Видно дещо потерті сидушки. Фото прес-служби Президента

Тому, явно, еспешіал фор Яник, у Києві зняли з лінії і притягнули у Крюків новий діючий поїзд метро, який ви можете побачити на фотографії прес-служби Президента.

Окрім того, згідно японських контрактів, транспортування старих вагонів із Києва в Крюків і назад забезпечує комунальне підприємство Київський метрополітен (збиток у 2011 році - 320,7 млн грн). 

Тому не виключаю, що трансфер нового поїзда метро для десятихвилинної показухи було профінансовано з кишень киян. 

UPD Хоча, як мене виправили коментатори, ці нові вагони поки перебувають у власності КВБЗ і в Київ їх привозили, щоб за гроші заводу  провести обкатку на майбутньому робочому місці.

Але якщо, навіть, власники заводу стали ініціаторми перегону нових вагонів метро, це їх все одно не виправдовує, особливо зважаючи на те, що ці вагони вже бачив і Азаров і Попов. 

І вже вдруге закінчу блог згадкою про перекриття доріг під час поїздок Президента у регіони.

От 16 лютого, через приїзд Януковича, у Кременчузі був заблокований на годину єдиний міст через Дніпро у місті. І все заради того, аби за 5 хвилин подвійний кортеж Януковича і регіональної влади (я нарахував 38 автомобілів і мікроавтобусів) з вітерцем промчав до місця призначення.

Після цього, просто хочеться попросити, чи навіть повимагати у Януковича - почастіше їздити різними містами Країні, особливо у східні Її регіони:)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Янукович,Метрополитен,Кременчуг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.