Білаш, секс і Янукович

29 лютого 2012, 20:26
Власник сторінки
Журналіст
0
1832

29 лютого Центрвиборчком зареєструвала народним депутатом України донецького поета Бориса Білаша. У парламенті колишній сусід Віктора Януковича замінить Олексія Лелюка.

Борис Білаш – персона легендарна. Він відомий не лише тим, що кілька текстів присвятив нинішньому президенту. Ось, до слова, один із них:


 

Білаш, як кандидат в депутати від Партії регіонів прославився своїм віршем, у якому пообіцяв виборцям пригостити їх сексом: 

Если стану я нардепом,

Обеспечу свой народ

Салом, яйцами и хлебом.

Пусть потешит свой живот.

Пусть он ложкой ест сметану,

Напихается икрой,

Возражать ему не стану.

Я - такой!

Завалю печеньем, кексом,

Хочешь торт, трюфели - на!

Если надо, то и сексом

Угощу его сполна.

И ни-ни,

Ни в коем разе,

Не за деньги, а за так.

Ну а как же без фантазий

Сексуальных?

Да никак!

А не стану вдруг нардепом,

Зубы стисну, боль снесу,

Кулачищами свирепо

В глаз вдавлю назад слезу.

Більшість, як і я, скаже, що це – графоманія і несмак. Але ця творчість сертифікована найвищою нагородою держави – званням Героя України. Це звання Білашу  «за видатний особистий внесок у збагачення національної культурно-мистецької спадщини, багаторічну плідну творчу діяльність» 23 серпня 2011 року присвоїв Віктор Янукович. 

Скажіть, ви хочете бачити серед таких «героїв» Бандеру чи Шухевича? Я – ні. 

І ось тепер ця людина, яка славна ще й антипомаранчевою поезію  (Мне жалко мой обманутый народ,/ Себе Майданом выборовший право,/Таки прозреть, увидеть через год,/ Как быстро обнищавшая держава,/ Уставшая от страха и дискуссий, /Прогнулась в ожидании новых бед,/ Под жырними задами/ «Любих друзів», что скопом оседлали ей хребет) вдруге сяде у крісло народного депутата України. 

Я не виключаю, що зовсім скоро творчість Бориса Білаша буде відзначена Шевченківською премією, а Дмитро Табачник включить її у шкільну програму. 

Ситуація має буде доведена до логічного абсурдного фіналу. А наразі почекаємо поки Борис Білаш завалить нас «кексами», «тортами», «трюфелями». І для вишуканих гурманів: «угощение сексом» 

Борис Білаш. Добірка віршів улюбленого поета Януковича

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.