Пане Президенте, купіть літак!

12 березня 2012, 14:09
Власник сторінки
0
6328
Пане Президенте, купіть літак!

Ні, не той з позолоченим краном і раковиною із рожевого мармуру. Не той, де є і кабінет, і зал засідань, і зона відпочинку. Не той, де спальня обшита м’якою квітчастою тканиною.

Та й не коштує він дев’яносто  мільйонів доларів.  Пане Президенте, ви обіцяли рік тому придбати зовсім інший літак. І значно дешевший. Всього за десять тисяч гривень.  Пам’ятаєте, Ви такий замовляли хлопцю зі Старокостянтинова на Хмельниччині  ще рік тому, коли вперше у столичному Палаці дітей та юнацтва відвідали виставку "Країна юних майстрів".  

Це Ви, напевне, так хотіли власному онукові прищепити любов  до літальних апаратів, зробити це, так би мовити, сімейним хобі. Хлопець - 14-ти річний Дмитро Букшань робив зменшену версію борту номер 1 цілий місяць, зібрав немалі для нього 10-ть тисяч, хотів виготовити якнайкращий із найкращих деталей. У середньому його літаки значно дешевші – до 4-х тисяч гривень.  

Літак вже давно готовий. Називається Катан, літає на висоті до 300-т метрів, розвиває швидкість до 80-ти кілометрів на годину (це, звісно, не 950-т кілометрів на годину  - як у Вашому  новенькому Airobusі), з деталями з простого, але все ж таки дерева. Катаном ще й  до всього треба керувати пультом  радіоуправління.  

Домовленість була така: щойно конструктор літак закінчить - одразу має подзвонити в Адміністрацію Президента за вказаним Ганною Герман телефоном. Букшань літака зробив торік у березні і одразу ж подзвонив. На тому кінці дроту сказали зачекати. Так от - він і досі чекає. Рік минув, а він чекає. 

Хлопець  каже, що розуміє, Ви, напевно, зайняті і забули подзвонити, і каже, що вже готовий і задарма той літак віддати. Хоч, якби Ви заплатили, був би не проти. Я це до чого? Я теж розумію, що Ви зайнятий, і що, може, вже й літак купили онукові кращий, може, імпортний, який і літає вище і, можливо, має теж трішки позолоти десь на раковині, хоча б і іграшковій. Але ж хлопець чекає дзвінка. Ви хоча б Ганні Миколаївні нагадайте, щоб та подзвонила і відмовилася від літака, чи комусь із Вашої прес-служби. Адже саме Ваша прес-служба рік тому так радісно звітувала про те, що Ви замовили в юного авіаконструктора із Старокостянтинова  літак.

Пане Президенте, ну,  купіть літак.

ВІДЕО із виставки із сайту Президента

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.